Ah_Chai 發表於 2011-8-4 19:19:17

8 月 7 日 大城石澗

今個星期日,有無興趣行吓 大城石澗?
一般行程 : 行至肥佬麥折返。

早上 0900 菠蘿壩 管理處集合。

出席者請留言。

鄧姑 發表於 2011-8-4 22:09:23

雖然已很久沒有行山...但真係超熱...超曬, 見到火辣辣的太陽真係有d驚.....曬死人喇....

但好似天文台話星期六/日會有暴雨喎...小心肥佬麥附近山洪....

Franco 發表於 2011-8-4 23:04:17

Franco and Idy go.

Franco 發表於 2011-8-4 23:36:41

又或者去橫七古道

Rocky 發表於 2011-8-6 13:55:24

原帖由 Ah_Chai 於 4-8-2011 19:19 發表 http://www.akinalliance.org/discuz/images/common/back.gif
今個星期日,有無興趣行吓 大城石澗?
一般行程 : 行至肥佬麥折返。

早上 0900 菠蘿壩 管理處集合。

出席者請留言。

of course Go Go Go, count me.

Ah_Chai 發表於 2011-8-9 11:54:38

酷熱高温下行澗,誠樂事也。只是没有如其他行旅者般暢泳於潭中,稍有不足矣!

stl 發表於 2011-8-9 21:45:45

嘩、超強運動,我的双腿還未痛完;但好玩。

鄧姑 發表於 2011-8-10 17:08:42

嘩...好在冇去, 平生最...最怕行澗....簡直係有超級恐懼感...

王婉平 發表於 2011-8-11 00:00:54

原帖由 stl 於 9-8-2011 21:45 發表 http://www.akinalliance.org/discuz/images/common/back.gif
嘩、超強運動,我的雙腿還未痛完,但好玩。

:lol :lol   咁最緊要係好玩啦,不過.......而家天氣咁熱,還待秋涼時才出動啦,

而家都係打皂好好好玩玩玩DDDDD......;P

阿齊D相好有 point 呀 :victory: :victory:

linda 發表於 2011-8-13 23:33:39

nice pictures, thanks!

alice 發表於 2011-8-16 15:42:49

回復 9# 王婉平 的帖子

"而家天氣咁熱,還待秋涼時才出動啦..."
我和大家在秋天才約會吧… 呵呵呵:L :P
頁: [1]
查看完整版本: 8 月 7 日 大城石澗