同社咖啡室

標題: 與梁耀偉的一個約會(5月 14日) [打印本頁]

作者: 鄧姑    時間: 2009-5-9 14:23
標題: 與梁耀偉的一個約會(5月 14日)
同社創社社員梁耀偉, 我們很久已沒有見面喇!前些日子身體不適現正康復中..

下星期四晚(5月14日)梁耀偉將往沙田小屋與大家一聚,暢談昔日往事,

大家有時間的,請齊來鼓勵一下我們的老朋友,為他的病打打氣..

我會準備晚餐..下午6時開始..

請在此留言或聯絡我,以便準備菜餚..

作者: 王婉平    時間: 2009-5-9 17:53
我很想來呀!  但下星期四我不在香港

波仔
作者: 秉記    時間: 2009-5-9 21:59
Will join.
作者: Rocky    時間: 2009-5-11 09:01
count me, pls
作者: ckk    時間: 2009-5-13 20:33
計埋我啦~5該~ thx a lot"""
作者: 鄧姑    時間: 2009-5-13 22:41
原帖由 ckk 於 2009-5-13 20:33 發表
計埋我啦~5該~ thx a lot"""

作者: 鄧姑    時間: 2009-5-15 00:13
熱熱鬧鬧..開開心心的一個晚上, 廿多位老朋友圍圈吃飯..談天說地,重溫昔日往事....

希望日後能有多些這樣的聚會..

唔知幾時有相睇呢??

作者: 秉記    時間: 2009-5-15 11:17
放上3張group photo, 唔知會唔會太大

group 1.jpg (573.15 KB, 下載次數: 200)

group 1.jpg

group 2.jpg (574.49 KB, 下載次數: 197)

group 2.jpg

group 3.jpg (561.15 KB, 下載次數: 204)

group 3.jpg

歡迎光臨 同社咖啡室 (http://forum.akinalliance.org/discuz/) Powered by Discuz! X3.3