同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

閒遊西貢鹽田仔/橋咀島~~~7月4日

兩個, 唔該!
陳華珠 2 位
原帖由 toby 於 2010-6-26 00:10 發表
我成日去呢度架,哈哈~

OB 4kidz 的活動地點之一。

toby...好耐冇見你喇..幾時出黎見下我地呀! 8月7日遊船河得唔得閒黎玩呢?
我成日去呢度架,哈哈~

OB 4kidz 的活動地點之一。
報名人數:

鄭國強 x 4
鄧姑 x 3
王婉平 x 3
潘淑芬 x 1
陳華珠 x 2
陳愛瓊 x 2
何奇遠 x 7
柯潔貞 x 2
蘇彰 x 4
Rocky x 4

我地4個, 3大1小, 5該~
日期:2010年7月4日(星期日)
集合時間:上午9時30分
集合地點:西貢巴士總站(近公廁旁)
費用:來回鹽田仔及橋咀島船費每人$40元正

是日行程:集合後乘船往鹽田仔(約廿分鐘),先往島上參觀聖約瑟小堂,澄波學校及玉帶橋(約2小時左右),再轉乘船往橋咀島,細看地質步道上各有趣岩石,步道全長1公里,約行1小時.約下午3時回西貢下午茶.

溫馨提示:
~~ 沿途沒有補給, 請帶備充足乾糧午餐;
~~ 食水--最少帶備 2 公升食水;
~~  天氣炎熱請穿著快乾衫,帶帽,黑超,做足一切防曬工作

其他:  風褸, 毛巾, 後備乾糧, 水果, 零食, 電筒, 行山杖, 地圖, 指南針, 急救藥品, 手提電話, 同埋要講低俾屋企人知... ...

由於要預船位, 請各有興趣朋友一定要預先網上報名,截止日期:6月30日 

免責聲明: 所有參與同社發起的活動都屬自願性質. 同社對於因籌辦或參加有關活動而可能直接或間接引致之任何損失、損壞或傷害(包括死亡),並不負任何法律承擔或責任(包括疏忽責任).