同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

2010年雷利衛徑長征(10月23~24日)~~~已取消

剛同雷利那邊聯絡, 本星期五晚上便會決定是否舉行, 如因風暴關係便會取消, 不會延期, 即本年度可能沒有雷利賽事...
Dear Supporting Organization,

I believe that you've notice the possibility of bad weather on 23-24 Oct.

Below is the arrangement in case of adverse weather:
If the typhoon/ rainstorm signal is still hoist after 9pm on 22/10 (Fri), we will announce the arrangement before 10pm on 22/10 (Fri) thru website and email.
Pls check your email if necessary.

Thanks!

--
Cheers,
Lu Ying
原帖由 鄧姑 於 2010-10-11 23:34 發表

7年來的同社基地~~城門水塘主霸, Raymond 你同小桃有冇興趣黎玩下...

sorry, 我同桃小姐果日要返工/ 返學,o黎唔到lu~~
天文台預計23~24/10(本星期六/日)可能有風打,就算唔打風都有狂風大驟雨,到時一定濕身,黎幫手的朋友請預多帶一套乾衫褲及雨具,密切留意天氣報告
原帖由 Raymond 於 2010-10-11 23:23 發表
第六個檢查站.........即係邊度???

7年來的同社基地~~城門水塘主霸, Raymond 你同小桃有冇興趣黎玩下...
第六個檢查站.........即係邊度???
鄧姑:
扮鬼(扮怪)就得,"辦"鬼就唔識喇!!
我會來,應該 2 日都 okay,老地方見!
今年同樣有旋風隊, 來回衛徑共跑156公里...勁....我地又要遲收工喇...
今年雷利玩" Halloween " .feel.....

到時我地要唔要扮 " 鬼 " 呀!!