同社咖啡室

標題: 我的好消息 [打印本頁]

作者: 何思銘(高佬)    時間: 2008-6-25 21:23
標題: 我的好消息
其實由自己講呢個好消息都有少少奇怪, 不過都想將我既快樂同大家分享

上星期北京奧組委通知我, 我1年前報名既奧運志願者得左, 我可以去北京做奧運義工

到星期日, 我收到既工作崗位, 竟然就係開幕, 閉幕既主場館"鳥巢"

我會響7月22日離開香港, 8月30日坐飛機返黎

期間我黎唔到同社社員大會喇, 不過老實講, 我覺得呢次係我咁大個仔最光榮既事
作者: 鄧姑    時間: 2008-6-25 21:31
原帖由 何思銘(高佬) 於 2008-6-25 21:23 發表
其實由自己講呢個好消息都有少少奇怪, 不過都想將我既快樂同大家分享

上星期北京奧組委通知我, 我1年前報名既奧運志願者得左, 我可以去北京做奧運義工

到星期日, 我收到既工作崗位, 竟然就係開幕, 閉幕既主場館 ...

嘩...恭喜晒..有份參與奧運絕對係一件開心事...影多D 相返來睇睇..今年社大在8月23日...趕唔到唔緊要啦..
作者: Ah_Chai    時間: 2008-6-26 09:41
woo, this for sure a great & unforgetable experience !
作者: 秉記    時間: 2008-6-26 10:12
會吳會攞翻支同社旗在鳥巢門口影個相給我們留念?
作者: 梁林    時間: 2008-6-26 12:29
It's a good news absolutely. Congratulations!!
作者: alice    時間: 2008-7-5 11:52
標題: Good for you!
Thanks for your sharing!  It's really an unforgettable opportunity.

歡迎光臨 同社咖啡室 (http://forum.akinalliance.org/discuz/) Powered by Discuz! X3.3