同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

雲南賞花之旅~~14/5--26/5(13天)

回復 363# linda 的帖子

唉, 影得我唔靚就唔好post出黎啦, 阿珊. 哈哈...
原帖由 wendychun 於 2011-7-14 22:16 發表

仲咩BYE BYE呀???
唔係仲有遊記下半部咩??

傻啦...點會咁快bye-bye..冇下文丫..

但這排真的好攰...工作一單接一單...完全冇得停, 再加上下學期我轉擋去左另一間U, 所以仲多左野要準備的....得啦...我會好快埋位的...
鴨湯好味道,

回復 363# linda 的帖子

又係最後一張相走左去最頭一張!
又繼續啦! 做個旅館選舉吧, 一星到五星, 請投票啦!

第五晚, 亞丁的旅店

第五晚, 亞丁的旅店

亞丁旅店有名的嗎

亞丁旅店有名的嗎

設施吾錯嫁, 有洗衣机添

設施吾錯嫁, 有洗衣机添

第六晚又回到稻城

第六晚又回到稻城

第六晚的美食

第六晚的美食

好補呀!

好補呀!

好味呀!

好味呀!

回復 361# linda 的帖子

最頭一張相片應該是最後的, 在第四天那晚的旅館, 很整潔的房間, 熱水充足, 巳兩晚無洗白白, 去到第一件事就係沖返個熱水涼先, 好舒服呀!
這間可算是沿途的5 star hotel 吧!
繼續from第三晚:

鑫康珠洒店

鑫康珠洒店

第四天: 壞車在等修理, 先醫肚啦!

第四天: 壞車在等修理, 先醫肚啦!

你地記得餐館名字嗎?

你地記得餐館名字嗎?

餐館廚師professional look!

餐館廚師professional look!

美麗的waitress!

美麗的waitress!

車子修理好, 終於到達第四晚住宿之處!

車子修理好, 終於到達第四晚住宿之處!

新建的wing

新建的wing

舊wing

舊wing
原帖由 鄧姑 於 2011-7-14 00:44 發表

仲咩BYE BYE呀???
唔係仲有遊記下半部咩??

回復 346# linda 的帖子

I can bet on it that it is not a fig tree as I had one before in Australia. Apples are like that when they r babies. Besides, the leaves look like it.

回復 357# linda 的帖子

我唔敢再post D相啦, 唔想攪亂個網頁, 個file唔大, 可能係我個腦short左, 唔係個電腦

回復 356# linda 的帖子

is your file too big, have u compress the file?

回復 355# 全賴有你 的帖子

so you're still having difficulties posting pictures!

回復 351# 全賴有你 的帖子

[localimg=400,268]1[/localimg]
阿珊, 我想繼續, 奈何無辦法upload d 相