同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6056|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

三黃復活

三黃話星期日行山佢可以帶隊,唔使鄧姑〔禁〕辛苦。幹事会重唔捉佢出力!
跟住兩年後競選社長,鄧姑有對手呀!〔但唔知到其時又会唔会潛水??????〕
原帖由 masir 於 2009-10-29 00:34 發表
三黃話星期日行山佢可以帶隊,唔使鄧姑〔禁〕辛苦。幹事会重唔捉佢出力!
跟住兩年後競選社長,鄧姑有對手呀!〔但唔知到其時又会唔会潛水??????〕

唔好吹水就得喇....如果是的..咁以後我就唔出通告, 由佢老人家自己負責.......

至於社長這個位, 我隨時可以起身唔做, 你地唔洗再在我背後講咁多野...

今日在電腦前做同社的poster ..做足10個鐘...到而家都未做掂...睇見這篇文...簡直光都黎埋, 你地估我好恨做社長架...我都可以分分鐘辭職唔好架...哼..
Tang EE

We all apreciate your work
Masir is joking
Be angry is harmful to your liver

怒氣傷肝!

卅唔使咁大反広!大家都知道你做社長很努力,亦做得好稱職,大家都非常欣賞你對同社的貢獻。無人在你背後講什麼。你不是講過希望多些社員參与同社的活動嗎?既然他有此心意,可能是吹水;為何不可給他出些力呢?推動多些社員參与活動。至於佢做社長大家都知道他吹水多過食咖喱!你起身唔做又有誰人可比你更稱職呀!我們選了你又怎能話唔做就唔做,我知這是負氣說話;高票當選,又怎能令選民失望。怒氣傷肝!!!!血壓上升!!!保重保重!!!
深夜帖文..純因疲憊有感而發, 萬望大家不用太介懷,

" 社長 "一名於我純為虛銜, 能為同社服務是"福份..緣份",

大家的支持與參與才是我工作的推動力, 願齊努力為同社開闢另一天地...