同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8371|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

天寒地凍~~~蛇宴補一補齊賀聖誕(12月23日)

天寒地凍大家不如食餐蛇補補啦....

日期: 2007年12月23日(星期日)
時間: 下午7時正
地點: 中環租庇利街12─13 號萬安商業大廈三樓. 香港洋務工會遊樂部
         (中環恆生銀行總行對面,中環街市附近)
費用: 每位HK$125.00(大小同價)

餘興節目: 齊逛中環睇聖誕燈色

蛇宴菜單:
(1) 太史五蛇羹 (兩大窩)
(2)七彩炒蛇絲
(3)椒鹽中蝦
(4)紅燒脆皮三喜鴿
(5)豉汁荷葉蒸大鱔
(6)人參竹絲雞螺頭燉三蛇
(7)枝竹原汁黑草羊
(8)蠔油郊外油菜
(9)臘味糯米飯
(10)1.25公升汽水二支
(11)罐裝啤酒六罐
(12)三蛇酒一支

老少咸宜歡迎各朋友報名參加

報名可致電給鄧姑或在網上留言, 由於座位有限, 有興趣者請從速報名...報名以先到先得.

截止報名日期: 11月10日

蛇宴報名人數:

1. 鄧姑 x 2 ($125 x2=$250)已付款
2. 三黃 x 12 ($125 x 12 = $1500)已付款
3. 何奇遠 x 4 ($125 x 4 = $500)已付款
4. 阿育 & 大朱 x 2 ($125 x 2 =$250)已付款
5. 葉社榮 x 4 ($125 x 4 =$500)己付款
6. 柯潔貞 x 6 ($125 x 6 =$750)已付款
7. 羅永波 x 5 ($125 x 5 =$625)已付款
8. 馮潤棠 x 9 ($125 x 9 =$1125)已付款
9. 梁林 x 3 ($125 x 3=$375)已付款
10. 鄭燕珍 ($125 x 1 = $125)已付款
11. 梁有才 ($125 x 1 = $125)已付款
12.李妙勤 x 5 ($125 x 5 = $625)已付款
13. 蘇伯璋 x 3 ( $125 x 3 =$375) 已付款
14. 李國興 x 3 ($125 x 3 =$375 ) 已付款
15. 陳華珠 x 2 ($125 x 2= $250)已付款
16.周振邦 x 3 ($125 x 3 =$375 )已付款
17.蘇偉基 ($125 x 1 = $125)已付款
18.吳騰斗 ($125 x 1=$125)已付款
19.鄧錦昌 x 3 ($125 x3 = $375)已付款
20. 李秉琦 x 2 ($125 x 2 =$250)已付款

6 圍(72位)現已滿座.多謝各位參與.
坐位編排稍遲會出......多謝晒...

付款方法:
1. 可於星期日行山時直接交給我
2. 將款項傳入下列恆生銀行 A/C No. 291-8-195682, 存款後請留言或call 我...謝

李妙勤 - 五位。

阿齊
原帖由 Ah_Chai 於 2007-11-3 10:10 發表
李妙勤 - 五位。

阿齊

丁橋~~~
Update
葉社榮 x 4
原帖由 瓊姑姑 於 2007-11-4 22:53 發表
Update
葉社榮 x 4

丁橋~~~瓊姑姑
初步到,鄧姑好!
邊位是"林國興"?  新的舊社員嗎?

回復 #7 alice 的帖子

哈哈....
鄧姑,

Rocky - 9 位

Thanks
原帖由 Rocky 於 2007-11-5 20:37 發表
鄧姑,

Rocky - 9 位

Thanks

嘩....9位...收到...丁橋...Rocky
巳將款項500元存入户口 請查核 唔該
原帖由 瓊姑姑 於 2007-11-7 16:07 發表
巳將款項500元存入户口 請查核 唔該

剛check完....OK冇問題...唔該晒...

回復 #12 鄧姑 的帖子

我已在今天入了375元到你的戶口.
原帖由 梁林 於 2007-11-12 20:29 發表
我已在今天入了375元到你的戶口.

剛check完....冇問題...唔該晒...

回復 #2 鄧姑 的帖子

120元已入,請查看