同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

春暖花開黃山五月行~~已滿滿..滿..

Raymond & 小桃..80後小情侶, 有你地參與我們真係開心好多...仲時不時照顧下我地班老人家...幫馬大爺拿背囊上下山...服務精神可嘉呀!!

[img[/img]
眾參加朋友...

哎呀,鄧姑,你POST晒我D醜態出黎........
原帖由 Raymond 於 2010-6-6 23:13 發表
哎呀,鄧姑,你POST晒我D醜態出黎........

冇呀!!! 咁精靈仲話醜...實情你...你真係同猴王有三分似喎.....
經過2天好好天氣後...第三天的黃山已煙霧瀰漫...細雨紛紛......如墮仙境中.......

沿索道下山往宏村...結束此次辛苦但又難忘的黃山之旅.
宏村.. 四百年的古村落..一片清幽...可惜遊人紛擾..破壞寧靜

繼續還有.....等我吓...
由於家中電腦被人霸住睇波,所以少左上綱,相簿已排版,還欠一些尾語便可以印刷,我將會先印一本,待你們過目後睇下有幾多朋友要,我才再印。
你們給我的手指同SD卡我會好好保存,見到面再給回你們。,
上海世博----正如黃老闆所講,這是他一生人排隊最耐的一次。不信,請看以下短片:

http://www.youtube.com/watch?v=IpnhbkKCnzE
原帖由 阿SO 於 2010-6-19 06:51 發表
上海世博----正如黃老闆所講,這是他一生人排隊最耐的一次。不信,請看以下短片:

http://www.youtube.com/watch?v=IpnhbkKCnzE

..阿SO..祖國有進步喇...國民個個肯排隊....你唔記得以前上大陸等巴士..係冇人排隊架...個個都係咁迫..係咁迫...唉..

不過..今次世博的排隊盛況...又是世界奇聞的...
等我靜靜地話過你地知啦!不過知道後唔好咁開心。。又唔好鬧我喎!
事源應一位朋友要求,我在你地的相中挑選左幾張世博展館的相,登左入通識科的教科書內做教材呀!唔洗擔心只有景係冇人架,不過我都唔知攞左邊個的,通知一聲你地知啦!
只有景係冇人架!? 哎呀!! 差D可以留芳百世........哈哈~~~