同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: marklau

四大奇拱洞

餅嫂(潘淑芬) 因有事未能參加本星期日的遊船河...所以有一個位剩喎...唔知邊位有興趣呢?
今次行程認真好玩...全日都在"拋浪頭"下遍遊破邊洲...岩石洞..北丫...浪泇...各西貢靚景, 我們或潛水..或浮於清晰的水面..真是賞心樂事..

興奮之餘..我原本想帶部相機落海影下水底景的..點知落到水發覺水底好深..又驚又怕之下跌左部相機呀! 嗚.....我部相機就此永埋西貢海底喇..嗚嗚..好唔捨得呀!!

多謝劉華帶我地出黎玩呀!!
蘇偉基在當日所拍得的海底照片及破邊洲..吊鐘洲..等等的相片...

a1a.jpg a9a.jpg a10a.jpg a2a.jpg a3a.jpg a5a.jpg a6a.jpg a7a.jpg a8a.jpg a4a.jpg
有冇人可以教我放相??
原帖由 Raymond 於 2010-6-25 22:53 發表
有冇人可以教我放相??

先在帖子下按[回覆], 彈左個表格出黎後, 找[瀏覽]並按下, 在主機內找出你相片所在地, 然後再插入你留言的位置便可以..
鄧姑買左新相機啦~~
劉華幾時再帶我地出黎玩呀?
原帖由 Raymond 於 2010-9-9 01:12 發表
鄧姑買左新相機啦~~
劉華幾時再帶我地出黎玩呀?

呢排好忙。。好忙,頭都大晒,遲下我都想出海吹吹風輕鬆下呀!

劉華呢排好似失左蹤,唔見人。。快d吹雞call下佢啦!
劉華今年再有冇時間帶我地出黎玩呀?
有, 今晚剛考完試 ,可安排六月某星期日10 位!