同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

西家活動之炎夏穿洞暢泳墨魚團~~~8月7日(已滿)

有一個空位  !!!

本人因有事未能参加遊艇河, 有興趣者,請與鄧姑報名

Auntie Cookie   
Is there a seat vacant?   If yes,  please reserve that for me.   I will pay the fee on the event.
鄧姑 /  阿珍:
今天已入數$1,100元正,請查收,thanks。

波子媽
今日入左$880/ hsbc
plz check~
thx~
天氣預告: 本星期六是天色晴朗間有驟雨, 大家一定要做足防曬免灼傷,

~~~ 船上有淡水沖身, 但由於我們人數眾多, 怕淡水不足夠, 懇請大家合作要節省用水, 只稍微沖洗下便可, 不要用沖涼液或其他, 回家後再洗罷.

~~~ 船上有冰櫃, 天氣炎熱大家請自行帶備充足食水, 冰櫃可存放的

~~~ 中午午餐是簡便餐, 食湯烏冬及油菜, 晚餐是炒麵, 菠蘿腸仔, 雞翼, 菜...等等, 船家話實夠飽喎, 但大家也可自備一些小食, 乾糧..生果..

~~~ 我會在當天早上預先購買3個西瓜及一些西餅作補給, 誰人早上有時間的可否幫手買西瓜..Call 我..
Ms  Tang,      I have paid $220 to Ms Cheng last evening.
昨天巳入數HK$660, please check, thanks!

大昌(鄧錦昌)
原帖由 王婉平 於 2010-8-3 17:57 發表
鄧姑 /  阿珍:
今天已入數$1,100元正,請查收,thanks。

波子媽

原帖由 ckk 於 2010-8-3 21:47 發表
今日入左$880/ hsbc
plz check~
thx~

原帖由 socheung 於 2010-8-5 01:05 發表
Ms  Tang,      I have paid $220 to Ms Cheng last evening.

原帖由 大昌 於 2010-8-6 15:44 發表
昨天巳入數HK$660, please check, thanks!

大昌(鄧錦昌)

全部收到....Thanks!!!
明天(8月7日) 上午11時30分

西貢巴士總站(近公廁旁)見喇..

記住係明天(星期六)呀! 唔係星期日呀!!呀!!
明天幫手認住這隻船....編號: 25089

Any more seats?

I am Hei Yin, one of my friend suddenly wanted to join, is there one more seat for him?
好好玩。。今日天氣好好。。無風無浪又唔曬。。釣左好多墨魚,真係多到差d食唔晒呀!而家先起錨開船回西貢,真希望下次玩通宵,慢慢嘆呀!哈哈。。
有冇相睇AR? 俾我"恨" 下都好丫~~
原帖由 Raymond 於 2010-8-9 20:11 發表
有冇相睇AR? 俾我"恨" 下都好丫~~

相片稍後....今次行程真係好好玩...隻船都唔錯, 好乾淨...現在還好回味那些墨魚呀! 艇家幫我地的墨魚分局用蝦膏及豉油炒, 卜卜脆非常好味...

有朋友話不如今年中秋也book這隻船, 玩通宵釣魚, 翌日去吉澳鴨洲行下...食下海鮮..游下水...等我問下艇家有冇期先....
今次船河好好玩、好盡興!
有好多個美少女 / 少男同理 desperate housewivies 都有出席,o的墨魚對一位美少女特別鍾情,每隔1分鐘就自動獻身,我地唔羨慕得咁多喇!大昌就只有大條的墨魚先上釣,又係果句:唔恨得咁多喇老友記。
除左笑聲多之外,最多的,就係... 膽固醇!
不得不提,多謝劉華的快艇飛床(唔知點形容),好刺激,太好玩了!