同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

今日我在淘寶網購買的物品

Tang Gau,

RE: 268# and 284#

自動充氣墊只訂了 2張, 收了也是 2 張,   Please check!

others items ok.
原帖由 大昌 於 2011-5-4 11:40 發表
Tang Gau,

RE: 268# and 284#

自動充氣墊只訂了 2張, 收了也是 2 張,   Please check!

others items ok.

已改....最亂就是那些地墊....夾唔番d數,

Rocky,

你的燈具已落單, 總數$195.5元(連郵費$30元), 5月6日會寄出到你公司, 留意收貨
原帖由 鄧姑 於 4-5-2011 13:35 發表
Rocky,

你的燈具已落單, 總數$195.5元(連郵費$30元), 5月6日會寄出到你公司, 留意收貨

Tang Guo,
Thanks a lot.
復活節三部曲 果日晚飯後 有人向我訂了一隻Luxe Rocket營,請問是那一位??
另外,由於Rocket 在3-4年前已經停產,所以廠商已經冇存貨。
(不過如果出面行山鋪有貨你地都唔好買,因為coating夠期,所以唔耐用)
Luxe宜家改良左舊Rocket款,出左隻新款的 "X-Rocket"

售價約HKD$620, 同社內部友情價HKD $450
(請勿外洩或對分銷商鋪議價之用)
原帖由 Raymond 於 4-5-2011 15:18 發表
復活節三部曲 果日晚飯後 有人向我訂了一隻Luxe Rocket營,請問是那一位??
另外,由於Rocket 在3-4年前已經停產,所以廠商已經冇存貨。
(不過如果出面行山鋪有貨你地都唔好買,因為coating夠期,所以唔耐用)
Luxe ...

Yes, I saw this new X-Rocket camp in MK's mountain equipment store, the prices is HK$635/set.

Hey, as I heard from Ah Chi, your friend have the 12V charging battery selling, so do you have any information for that? I 'm looking for 12V (with 5V USB) charging battery.

原帖由 Raymond 於 4-5-2011 15:18 發表
Luxe ...

Raymond, better to remove the friendly price in web because anybody can see the price when entry to Akin web, you better to show special prices for your friend only and contact with you.

回復 330# Rocky 的帖子

冬冬沒有買2)戶外切菜板
點解個個都話我計多左...冇人話計少左...唉...咁d貨出左邊度呢..??? 都係要收山了...

回復 339# 鄧姑 的帖子

冬冬買了2sets 營釘,所以應該是$28x2($56),不知是否已計在rocky 處?

蚊兄,mini-peak 有無?和同社內部友情價?
鄧姑娘, 銀行小姐話:人民幣最小入數單位是10-yuan;既然排左咁耐,唯有順從。那170人仔的就是在下。

回復 339# 鄧姑 的帖子

今天已過數人仔$502 至你戶口。請核對。謝謝你!
港紙$1250及人仔$840.7 已分別存入你戶口。請核對。謝謝你!
全收到....