同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

今日我在淘寶網購買的物品

鄧姑:
請代購
1)  蚊帳營 x 2
2)  打火棒 x 2
3)  救生氈 x 3     謝謝。

另外有無一邊是 fleece那種頭巾呀?  我們在東北買那種呢 ......

原帖由 Raymond 於 5-12-2010 23:18 發表
四川友 :
睇下條 LINK , 好暖既抓絨褲....
http://item.taobao.com/item.htm?id=4772026519

岩就一齊買啦~

鄧姑:
請代我及 Vera 訂黑色  XS  x  4 條
                                      S  x  2 條, 唔該哂 !
原帖由 鄧姑 於 7-12-2010 23:17 發表
早前大家要我幫你地訂的所有貨已全部落單了....而我在15日以後便要暫停訂貨至明年才訂啦..

歲晚收爐...歲晚收爐....

鄧姑,
收爐前請代訂以下物品, many many thanks !!  

1)  $29元抓絨長褲                      M 碼      軍綠 x 1 ; 黑色 x 2 ; 啡色 x 1  共 4 條
2)  $99元  Lofuma 男庄行山褲    L 碼      深灰 x 1 : 軍綠 x 1                    共 2 條
3)  襪子資料請看 email,謝謝幫忙!

鄧姑姑:

請幫手訂 Stermberg 抓絨衣  全拉鍊
淺藍色   M x 1
玫紅     S x 1
深藍色   XXL x 1
淺灰色   M x 1            共 4 件, thanks a lot !!