同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

今日我在淘寶網購買的物品

鄧姑,
唔該下次落單請預我貨品:

1. 自动充氣地席2張 (藍,綠各一張)
2. 六孔牛津布一張 (橙色)
鄧姑. 可否再加一個蚊帳營. 唔該..
鄧姑: 我知邊個面盆浸過腳嫁!  妳唔好俾我,
              我最怕妳個隻h.k.foot 味.嘩 好想....嘔.....(一笑)
                      Thank you. My friend.
點解冇鋪頭綱址, 睇吓有冇其它嘢買都好吖.
Tang Goo.
  Please my order is
  仿MSR雙人胡吧 (x1)
  戶外小收納袋 (x10)
  超輕營釘 (x1set)
  防蚊蜂頭罩 (x2)
  Thanks
鄧姑:可否幫我加單.
         1.蚊罩x2
         2.吹氣坐塾x1
         Thanks.
Wilson.

you try first and inform if good taste.   haha!
鄧姑:

如果還能訂, 唔該

後加:
1.  超大4x3米高防水滌塔夫天幕 $88 (x 1)
2.  Lafuma 褲 - 軍綠色 Size: S  (x 1)
3.  自動充氣小坐墊便攜式帶外袋 (x 1)
更正:

Lafuma 褲 是 Size: M  軍綠色 (x 1)

唔該!
Tang Gau,

唔該訂:
1.      沖3鑽特價超大 4 x 3米 高防水滌塔夫天幕/TARP   x  1 張

回復 296# 鄧姑的帖子
2.      stood (middle size), color: (Silver)   x   1 張
Tang Gau,

RE: 268# and 284#

自動充氣墊只訂了 2張, 收了也是 2 張,   Please check!

others items ok.
鄧姑,

五月七日(星期六)已存入妳的戶口, 因銀行沒有找續,
入了人民幣1000元 . 多了日後買東西計吧!  

Please check, Thanks!
Refer to 回復 325# 天幕

鄧姑:
Please help me to order:
冲3鑽特價超大 4x3米 高防水滌塔夫天幕/TRAP  x  (1 pc)
Color: 桔紅

Thanks!