同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

今日我在淘寶網購買的物品

黎敏嫻訂貨:

頭巾:
(3) x 1   (4)x1   (5) x 1   (6) x 1   (7) x 1   (8) x 1   (10) x 1
Columbia 雪帽 x 1
Silver一次性馬桶墊 x 3

鄧姑, 請問有沒有零下幾度的保暖襪.
鄧姑, 唔好意思, 請刪去Columbia雪帽.

黎敏嫻
鄧姑:

見到Raymond 訂 正品 Trespass 戶外徒步襪子 超保暖,吸汗.  如有貨或有共他好牌子也替我訂兩對. 唔該晒.

黎猛

回復 64# 鄧姑 的帖子

黎敏嫻加單:
Trespass 戶外襪   36-39 x 1 (如果有女裝就最好, 冇就照訂男裝) / 40-43 x1
Coolmax  36-39 x 1

ARC'TERYX 防晒快干帽 x 1  (卡其色)
REI  尼龍反光條 x 1

回復 78# 黎猛 的帖子

鄧姑:
黎敏嫻加單更正戶外襪:

Trespass 戶外襪   36-39 x 2 (如果有女裝就最好, 冇就照訂男裝) / 40-43 x 2
Coolmax  36-39 x 1
ARC'TERYX 防晒快干帽 x 1  (卡其色)
REI  尼龍反光條 x 1
唔該晒, 所有襪都要灰色, 冇就有什麼色都沒有所謂.

鄧姑, 原來我少了#4頭巾. 如此巾仍然在您家中, 請於11/14日帶給我. 如沒有, 就算了,不要麻煩您.

回復 176# 鄧姑 的帖子

張志華 Lafuma L x 1 杏色. Thank you
鄧姑,  張志華訂的衭亦到港嗎?