同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15856|回復: 66

水舞間之澳門遊 (11月20日)~~ 滿 ~~

度身打造的Dancing Water Theater之驚世特點
•由知名的紐約貝氏建築事務所精心建造
•全球最壯觀宏偉的商用水池,相當於五個奧林匹克標準泳池的容量
•水容量約370萬加侖
•約258個自動噴泉
•由水上舞臺變身陸地舞臺只需1分鐘
•可容納多達2,000名觀眾

才華橫溢的制作隊伍及表演者
•集合來自超過18個國家的精英
•約77名國際頂級表演者包括雜技演員,舞蹈員,特技人和音樂家等等
•約130名制作及技術人員負責後臺及水底設置操作
•早於2008撚已在比利時全球最大型的林特排練工作坊進行緊密彩排

耗資20億的精彩表演, 我們又豈能錯過....大家有沒有興趣齊往澳門一睹為快呢! 除此之外也可往澳門各新穎賭場參觀, 食下葡國餐..到觀光塔遊蕩下...林林種種...各式其式..

日期: 2010年11月20日(星期六)
集合時間: 上午8時30分
集合地點: 香港港澳碼頭(信德中心)
回程時間: 是日晚上11時
費用: 訂購$380元門票(citibank visa有85折, 則$ 323元, 船費來回港澳票$160元(特價優惠票, 只限我們預訂的來回時段, 如遲來或遲走的則要自購船票), 其餘餐食則到時才攤分.

早上乘船往澳門, 先往各新建賭場參觀, 午餐後自由活動, 晚上齊吃晚餐後往新濠天地欣賞"水舞間" --(晚上8時開場, 全劇歷時90分鐘), 觀劇後晚上乘船回港.

是次我們購買的門票是最便宜的C區票, 你睇下個座位表, 有機會坐在前排有水花送, 帶定雨衣會濕身的...

有興趣的朋友請儘快報名, 因座位有限呀! 訂5時那場, ..

截止報名日期: 2010年10月10日.

回復 1# 鄧姑 的帖子

Can we stay over night ? too........oooooooooo rush for tour
原帖由 Rocky 於 2010-10-6 10:14 發表
Can we stay over night ? too........oooooooooo rush for tour

澳門而家好巴巴閉...d酒店房間間都要過千...不如帶定睡袋, 齊齊露宿...哈哈...又或者係賭場磨爛蓆..都好..

快d攪拈 " 水舞間 " 張飛先啦! 有d緊張..中旅及油麻地都暫停發售門票, 好在我地有"馬交添" 親自幫我到新濠天地查詢及買票..

你地快d落單啦...
一個穿越時空的奇妙愛情之旅

水舞間 故事創作靈感源自中華文化,女主角是位漂亮可人的公主,生活在遼闊的遠東以外,一個受大自然魔法主宰的神秘國度。

國王死後,嫉妒心重的繼母蛇蝎女皇為了使自己的兒子能繼承王位,把公主困在籠中,推翻她的繼承權。一場神秘的暴風雨,

將一名遇上海難的英勇青年沖到岸邊,他就是拯救公主的英雄。峰迴路轉的奇幻轉折,掀起一段穿越時空,探索人生高低起伏的旅程,

帶您感受喜、怒、哀、懼、愛、惡、欲七種情感衝擊。
大家也可以選擇買B區($680元) 或A區($880元)的票架, 都有85折....

見佢d貴賓票($1280元)位置咁正, 我都想豪下玩下訂番張, 點知...佢長期爆滿..俾人預訂左..冇計..哈哈...
原帖由 鄧姑 於 2010-10-6 12:06 發表
大家也可以選擇買B區($680元) 或A區($880元)的票架, 都有85折....

見佢d貴賓票($1280元)位置咁正, 我都想豪下玩下訂番張, 點知...佢長期爆滿..俾人預訂左..冇計..哈哈...

我地背向祖國,大把豪客,唔滿就奇?
現場可影相, 但不准開閃光燈及錄影...帶定腳架..用ISO1600影先得喇...
give me five .........seats. Thx!

Vera
2位

CARMEN
報名名單

1). 朱式儀 x 2
2). 王婉平 x 4
3). 蕭慧華 x 5
4). 李妙勤 x 3
5). 李國興 x 2
6). 鄧群英 x 1
7). 潘淑芬 x 4
8). 伍綺雯 x 1
9). 周妹 x 2
10). 李玉蘭 x 1
11)李秉琦 x 2
12)蘇彰 x 2
13). 鄧錦昌 x 3
14)Raymond x 2
15)高輝 x 3
16)何奇遠 x 4

有興趣的, 快些報名喇...遲左就買唔到飛喇...下星期一就一定要買飛喇...

秉記- 2 please.
請預我兩位。
!嘩...成30張飛...好驚訂唔到喎..要截止喇....滿喇...

據添生查詢時新濠天地話現時所有飛都是很散的, 廿多三十人可能會分開坐, 不可能聚在一起...當然儘量安排一家坐在一起啦!
抱歉...已滿...
請預我兩位。