同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

水舞間之澳門遊 (11月20日)~~ 滿 ~~

船票是一起訂還是遲些才訂?因我個仔可能早一天已經在澳門,還要遲我們一天返港,有待確實。
Auntie Cookie : please add 3 seats , thanks !           
滿喇...滿喇...唔再加單啦...驚買唔到飛呀!!
大件事喇...阿添今日即回澳門新濠天地買"水舞間"的門票, 怎料..已經全院滿座, 一張飛都冇得買喇....

原來 " 水舞間 " 10月份做完後會休息廿日, 現在11月20日這天才有飛賣, 大家有冇興趣改期為11月20日(星期六)這天呢!!

集合時間/地點一樣, 但會改為睇5點場...

回復 19# 鄧姑 的帖子

No problem for me, pls keep to give me five .........seats. Thx!

Vera
冇問題, 請預我兩位。
即call各朋友, 回覆如下:~~

1). 朱式儀 x 2 ( 20/11冇問題)
2). 王婉平 x 4 (20/11冇問題)
3). 蕭慧華 x 5 (20/11冇問題)
4). 李妙勤 x 3 (20/11 冇問題)
5). 李國興 x 2 (20/11 冇問題)
6). 鄧群英 x 1 (20/11 冇問題)
7). 潘淑芬 x 4 ( 已覆 20/11 冇問題)
8). 伍綺雯 x 1 ( 已覆 20/11 冇問題)
9). 周妹 x 2   (20/11 冇問題)
10). 李玉蘭 x 1 ( 已返回澳洲, 下次先喇.)
11)李秉琦 x 2 ( 有事, 不能去睇)
12)蘇彰 x 2 ( 20/11 冇問題)
13). 鄧錦昌 x 3 ( 已覆 20/11 冇問題 )
14)Raymond x 2 ( 20/11 冇問題 )
15)高輝 x 3 ( 已覆, 20/11冇問題 )
16)何奇遠 x 4 ( 已覆20/11冇問題)
17) 鄭倍倫 x 2
18)梁林 x 3

總數共43張

明日晚上阿添就會到新濠天地買票喇, 各朋友一定要在明日中午時回覆呀! 遲來便不接受的..其他朋友如想加入的, 也請儘快聯絡我或網上報名...

No problem for SOCheung on 20-11-2010.   

BTW we can take a sea food meal in WanChai FoodStreet and cross the Inner Harbour on ferry; but should take note that the latest one departs pier at 4:30 pm.
No problem for Auntie Cookie , pleasr keep 4 seats , thanks        
現共43張票(已確實)...冇喇麻...我要聯絡阿添買票喇,

還有高佬興幫我地找到珠海拱北附近的酒店房間(拱北過關後步行約7分鐘),價錢為195元人仔/晚/房, 各位有興趣20/11及21/11兩日留澳門玩的, 請聯絡我以便訂房..

請預我們過夜,訂房 please,thanks you ....
我地都過夜,預埋我地,thanks!
阿添而家已On-The-Way去新濠買門票喇..冇得再加位喇...
Please book one double-bed room in KungBak for SOCheung.
阿添訂票那邊都未知點..佢又冇電話俾我...我又唔敢打電話俾佢....

攪拈d 票先攪住宿...