同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 鄧姑

錦鯉送暖贈隱閉長者~~~1月15-16日

120條鯉魚年糕由今日下午二時開始至晚上己全部完工,大家明天不用到小屋開工了,好多謝今日到來幫手的各同社朋友,阿妙、阿齊、阿齊媽、Vera、王婉平、鄭燕珍、餅嫂、阿柯、Carmen、馬北、阿育。。。再次多謝大家.
已認捐的朋友請將款項交給陳愛瓊及與她聯絡,再次多謝大家。。
今日送贈鯉魚的情況....

. IMG_0080 (Small).JPG IMG_0091 (Small).JPG IMG_0096 (Small).JPG IMG_0098 (Small).JPG
同社摩術師....叮...叮....出場....

IMG_0100 (Small).JPG IMG_0101 (Small).JPG IMG_0049 (Small).JPG IMG_0102 (Small).JPG
nice 可唔可以都將個d表演相send去我e-mail俾我做個copy? thx!
marvin89tkp@yahoo.com.hk

原帖由 媽粉marvin 於 2011-1-21 14:05 發表
nice 可唔可以都將個d表演相send去我e-mail俾我做個copy? thx!

OK...冇問題...但我好似唔見左你隻貓, 可唔可用SMS send 個 e-mail address 俾我呀! thx.
marvin89tkp@yahoo.com.hk

我email. 岩岩唔記得左打出黎:p thx!!