同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

雲南賞花之旅~~14/5--26/5(13天)

原帖由 linda 於 2011-7-20 00:34 發表
又吾覺得miss左幾件, D wings and thigh 都好似夠數呀!

我專食d鴨胸...鴨背..你地點覺丫...

回復 391# 鄧姑 的帖子

好彩你無放反啲骨落個燒鴨袋。不過條路旁都無垃圾桶,路面又見唔到有鴨骨??
唔通食燒鴨唔 LUR 骨!
係呀,又香又脆,又熱,我地真係唔使 LUR 骨!哈哈>>.

我制作的Slideshow 終於攪定了

Please click on the following link to YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=oO6w1QmaycI

Please enjoy.
It is a 16:9 format. You may change to 1080HD.

I would like to thank Linda 關詠珊在台灣時不去shopping,留在酒店上綱去找尋這首主題曲的。在途中,我們每天上車就聽到落車、天天都聽。越聽越覺得好聽。

歌者是藏人,他在印度出生。現在居住在美國。我電郵跟他聯絡上,更獲得他的批准去用這首主題曲。請見以下資料。
Khayrang Ghapar Yoe
Tibetan Song - Where are you?
By Phurbu T. Namgyal
www.PotalaSound.com

We heard this song when we were travelling in the Szecheun, Yunnan, Tibetan Region in China. We asked the Tibetan tourist guide to translate the song for us. Based on the story line, Linda Kwan Lau searched the song and fortunately we found and bought the song from iTunes. We also contacted the Singer/Song Writer for the permission to use the song for the slideshow. You can get more information by going to  www.PotalaSound.com .

The Song: Where are you?
This is a story about a guy has seen this girl at some gatherings for few times. and she may have seen him few times as well. But they've never exchanged a word. So all of a sudden, its been few months and years that he did see her at events and gatherings. So its this guy singing to her, where you are? "I've seen  you, I know you. But no, we've never spoken. Where are you?

原帖由 Kenneth 於 22-7-2011 04:55 發表
Please click on the following link to YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=oO6w1QmaycI

Please enjoy.
It is a 16:9 format. You may change to 1080HD.

I would like to thank Linda 關詠珊在台灣 ...

Woo Woo Woo, what a beautiful photos with graceful song.
Thanks for sharing

回復 394# Kenneth 的帖子

Thank you very much for producing this video. It is a very good song.
The girl in the photo below, is she the one you are looking for?

回復 396# 全賴有你 的帖子

這個女子是識途快馬. 不用我去找她,她也會來找我。

回復 394# Kenneth 的帖子

我同屋企人都很enjoy你制作的Slideshow ,又可以聽到一首好聽的藏歌。
多謝阿Ken..藏歌真的很悅耳..

隨著音樂..心靈已飛到世外遙遠的一方.....

今日同一位年輕人談話...我說..我很喜歡自由行...西藏..稻城..亞丁..都是我喜愛的地方...

年輕人聽著很惘然..淡淡的說..我也很喜歡自由行...美食之旅...日本購物遊是我們這一代的至愛...悠閒舒服的行程才是自由行的真諦呀..

原來年代不同對自由行的看法也不一樣....

回復 399# 鄧姑 的帖子

我兩種自由行都喜愛. 去旅行要講天氣, 運氣和同行既人0岩唔0岩聲氣, 缺一不可. 如果今次個天唔幫我地, 成日落大雨都係唔好玩, 影響心情. 緦括來說都係一個很好既安排. 令我人生褢留下一頁美好的回憶.
謝謝Ken的精心製作, 悅耳的歌加美麗的相, 真想立時回到當時的情景當中雖然不知歌詞講甚麼, 但節奏輕快, 很好聽。
如果喜歡這歌的, 記得去www.potalasound.com那個site, 有50首歌你可以不停聽, 一邊聽, 一邊欣賞此站post的相片
那一種方式的旅行去玩各有不同取向, 不過就如二嫂所講, 天時地利人和 (不知用這句是否正確), 都很大關係, 我們今次的旅程真可說是"天時地利人和", 樣樣都perfect,  上天的安排和保守也!
第十一天的旅程
終於去到最後一站, 麗江

回到繁華的大城市, 雙層巴士都有!

我們住在麗江古城, 都吾係咁城市feel, 不過都巳經非常商業化了

要數錢$$$$$給司机們啦! 好小心數!

晚餐的餐館門叫97餐館, 隻左隻大肥雞, 非常貴!!!

D房都好open式, 廁所, besides 稻城那間五星外, 這是另一間乾淨清潔幾好的

愛心早餐, 謝謝鄧大姐!

等吾切返香港/加拿大, 要食返餐鬼佬午餐!

回復 402# linda 的帖子

好回味那一日既早餐, 如果自己係屋企食又無咁enjoy喎。 鄧姑為我地煎雞蛋夾麵包. 佢真係好似阿媽. 早一晚又煲糖水. 我地呢D真正阿媽都無做咁多野. 所以去旅行有鄧姑舒服好多!

回復 401# linda 的帖子

Linda, 仲有記唔記得係我地間房食鴨嗰晚, 真係好高興呀. 雖然間房好細, 好多人都無得坐. 但大家都唔介意. 鄧姑送私伙普洱茶, 加上我地包花生, 食得津津有味.那晚是大家最close, 真係好想叫你地唔好咁快走, 無奈第二朝要早起趕路. 你地走左後, 我地間房成地花生衣呀, 好彩唔洗我掃咋, 哈哈.........

回復 399# 鄧姑 的帖子

鄧姑、你說得對、今天的年青人的思想跟我們的是不同的。如果要同他們溝通,就要用他們的思維及方法。