同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

雲南賞花之旅~~14/5--26/5(13天)

回復 6# 鄧姑 的帖子

but the curtain is outside the door, so can be slide it by out side person and see through
原帖由 Rocky 於 2011-2-23 14:48 發表
Go Go Go ......but 12 days hoiliday may be bit difficult arrange
but the hotel looks so OPEN la! ...

哈..呢間客棧好有特色...都唔太open喎, 你唔見門口有一大塊布簾咩...
雲南行程完結後, 加拿大這4位Fit..Fit友還會繼續行程...26/5~~~ 29/5..台灣玉山之旅, 大家有興趣的也可繼續玩呀!

我在網上也找到一些台灣玉山行程的資程, 3天2日輕鬆玉山行, 都是台幣$4700多元( 折合港元$1200多元左右) , 包車, 食宿及登山證, 仲有人幫你背行包, 超抵呀!

大家可上網睇睇....http://www.yx.com.tw/E2-a1a.htm

劉民...阿Kent...參考下啦...咁咪唔洗自己搵Guide及攪登山證囉....

我都好想去, 不過...真係驚體力唔夠....

司機方面, 得網友推薦這位小羅, 四川人, 駕駛技術不錯...這是他的車...

Go Go Go ......but 12 days hoiliday may be bit difficult arrange
but the hotel looks so OPEN la!

麗江住宿什多選擇,大家看看這家客棧又如何.... 芝麻開門客棧

http://zhimakaimen888.blog.sohu.com/