同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

雲南賞花之旅~~14/5--26/5(13天)

原帖由 鄧姑 於 2011-3-8 23:19 發表
現參加總人數已有8名....起行喇...夠人啦...人少少我壓力冇咁大..好呀!  

等埋我喇!重未講掂數!假期要下星期先confirm到。
8個人兩架車會好迫,多個人3架車剛剛好。 <====借口
原帖由 銀河驛馬 於 2011-3-11 11:31 發表

等埋我喇!重未講掂數!假期要下星期先confirm到。
8個人兩架車會好迫,多個人3架車剛剛好。  

等..等..個個唔等, 阿單就一定等...如果唔係..邊有靚相睇呀!
雲南大地震, 唔知影唔影響到,大家要小心ar~~
原帖由 Raymond 於 2011-3-11 22:59 發表
雲南大地震, 唔知影唔影響到,大家要小心ar~~

震..震. .睇完日本大地震真係好驚. ...真係唔知到時會點...
原帖由 鄧姑 於 2011-3-8 23:19 發表
現參加總人數已有8名....起行喇...夠人啦...人少少我壓力冇咁大..好呀!  

Michell,
我重有一位女友人參加, 儘快給您資料

cyh
原本加拿大4位好友是計劃去完雲南後, 再到台灣爬玉山, 但現在他們行程有變, 是先去完台灣行玉山(9/5-12/5), 然後13/5回港, 再在14/5跟我們一同去雲南, 所以如大家有興趣跟他們往台灣的, 便要改為提早了..

劉民...阿Ken..及各位, 由於家中電腦大災難, 由本年1月份開始至13/3為止, 所有大家給我的email ( mkytang@netvigator.com), 全部不見了....唉. .

所以麻煩大家再send多一次mail 給我---- mkytang2000@yahoo.com.hk

Thanks!!
ha..ha..I'm coming....
ha..ha..just test....
Hi...大家好..我係流..流..民..
阿珊報到....
現在可以參與討論了。多謝鄧姑協助。董達成
原帖由 Kenneth 於 2011-3-18 23:31 發表
現在可以參與討論了。多謝鄧姑協助。董達成

哈哈....阿kent..你識打中文架...咁就要多d 上黎傾下喇......
假期已獲批准 ,去得喇
原帖由 銀河驛馬 於 2011-3-22 13:15 發表
假期已獲批准 ,去得喇

連日來與司機及四川中旅商議後, 發覺我原先的行程有很多回頭路, 浪費時間, 所以行程可能更改為成都入, 麗江走, 大致更改可能是:

成都-丹巴-新都桥-稻城-亚丁-稻城-得容-德钦-中甸-普塔措-虎跳峡-丽江-泸沽湖-丽江, 與原先的行程相若, 只是更深入到香格里拉/中甸等地, 風景更美, 大家認為如何??

四驅車包車報價很貴, 人仔$1100/天/車, 還要附加二天回空費, 則每車3人計, 單是交通已要每人$4000多元, 太貴了...現我正在找四川中旅(上次去九寨那間), 看他報價是多少, 但有可能不是坐四驅車, 而是坐旅遊巴的.

現在我們參加的總人數已有14人.