同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑

雲南賞花之旅~~14/5--26/5(13天)

回復 435# 鄧姑 的帖子

Got it, thank you!
~~~  ..... 反而九寨溝的仍然完封未動????

阿單...何解呢?? 這麼多次的旅行, 我覺得九寨溝這次是最少相的, 為什麼..麼...???

是不是要冰封九寨...要某年某月才可面世???
很多謝大家咁多相. 很多人加了相及留了言,上星期天跟李美寶,周家正及劉惠娟約了Edith 去飲茶。然後去看在療養院看亞Fok. 去了近一天。亞Fok,現在已stable. 但雙眼及雙腿還要自己的意識去克服。所以要大家好多支持及鼔勵。真是要好多正面的支持。
原帖由 Kenneth 於 2011-8-12 08:06 發表
很多謝大家咁多相. 很多人加了相及留了言,上星期天跟李美寶,周家正及劉惠娟約了Edith 去飲茶。然後去看在療養院看亞Fok. 去了近一天。亞Fok,現在已stable. 但雙眼及雙腿還要自己的意識去克服。所以要大家好多支持及 ...

阿Ken, 請代問候霍偉成, 叫他要振作加油呀!

我諗.......我知點做喇...等收我郵件啦...
原帖由 鄧姑 於 2011-8-11 23:46 發表
~~~  ..... 反而九寨溝的仍然完封未動????

阿單...何解呢?? 這麼多次的旅行, 我覺得九寨溝這次是最少相的, 為什麼..麼...???

是不是要冰封九寨...要某年某月才可面世???

抄翻呢句==>  『Rocky 同鄧姑 d相太靚...攪到我無心機做功課添..都係明日再明日做啦.... 』<== 改幾個字攪掂!

已經放上網喇!

原帖由 銀河驛馬 於 2011-8-14 16:00 發表

抄翻呢句==>  『Rocky 同鄧姑 d相太靚...攪到我無心機做功課添..都係明日再明日做啦....

嘿..嘿..拾人牙慧....

算你乖啦...一叫就馬上做功課...