同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

青苗領袖訓練計劃~~~ 兒童服務

前輩(容許我稱呼你為前輩),
睇左你的留言,令我更加百思不得其解,我好唔明,點解我只係想問問一個活動的進度,
就話我”亂放箭”?我只想求個答案,得個”知”字,就係”蠻牛亂搗”? 天呀!
我當然不在其位(也永遠無此打算),問過幹事會無結果,才在此求答案,
你可以好簡單答我:”搞緊”或者”取消左”,
我就可以就此閉咀,疊埋心水。搞,就幫你手;唔搞,就收工!
現在竟然得到此等回覆,實感心灰!其他社員看在眼裡又會點諗?
我身為社工組的負責人之一(可能幹事會不承認),對相關事務不能發問,閣下閉門造車又唔公佈,
我不知道一月的活動三月先問進度是否太急進,但絕對唔希望好似慧妍雅集慈善行山活動咁無聲無息消失左。
最後我重申,我係抱住極大的善意提出發問,衷心希望前輩唔好鑽牛角尖,更希望”日後好相見”。
義工:(暫時5名)
羅錦儀
趙令同
許嘉麒
粱嘉汶
曾曉鈴

問卷調查:
報名:曾曉鈴 (11月22日)
       韓祿光 (11月22日)

工展會:
報名:曾曉鈴
       韓祿光
係wor.....冇得去tim!!!!
sorry, 請給我取消.....