同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑

打皂手記

回復 28# 鄧姑 的帖子

等我試下鄧姑精心鑽硏嘅
關節酸痛舒緩膏 &  洋甘菊薄荷止痕膏 , thx!

Vera
鄧姑,

我都要關節酸痛舒緩膏一支

黎猛
我都想要關節酸痛舒緩膏一支俾阿媽用

搵夠人約時間再開一班, 現己有4人報名

回復 35# YHC 的帖子

Count me in for the class
再開一班, 報名1位
要關節酸痛舒緩膏的朋友請稍等, 因我想改良一下現時的配方, 等效果好些再給你們試....

紫草神仙太乙膏需要用藥材浸泡油後再要蒸燉3個鐘才可整膏, 所以亦要等等....

再加開多一班手工皂班時間方面現只能是每星期的星期三晚上, 其餘時間我已不能安排了, 你們看看如何??

時間方面一定是8月中前, 8月中後我又沒有時間了...

回復 38# 鄧姑 的帖子

鄧姑, 你搵埋咁多錢點洗得哂呀

回復 38# 鄧姑 的帖子

最近好忙!可惜不能上呢班...
加開新班~ 報名 1 位~
加開新班~ 報名 2位~
好野, 多謝鄧姑~終於有得學整梘啦~
各位

手工皂加開多一班時間是 7月27日,  8月3日 & 8月 10日 ----> 這3天可以嗎? (同是星期三, 晚上7~10)

現已有8位朋友, 尚餘2位...

1. 張婉霞 x 4
2. 冬冬 x 1
3. Karen x 1
4. Raymond x 2
瓊姑一位唔該!:
原帖由 瓊姑姑 於 2011-7-17 23:31 發表
瓊姑一位唔該!:  

瓊姑, 今次這班同星期六那班係一樣的, 你咪學左囉...

回復 44# 鄧姑 的帖子

Oh no! I have at least one lesson that I cannot attend, maybe two. Will have to confirm tomorrow. Will be out of town from 8/8-12/8. Should I still attend or give somebody else the seat?

回復 45# Tungtung 的帖子

Should it be July 29, not July 27 ?
I myself cannot attend Aug 10 and I have to ask my friends about the dates whether they can attend all.
How about switching to  Aug 17,24 and 31 ?  Is that ok for you Tung Tung ?
原帖由 YHC 於 2011-7-18 09:43 發表
Should it be July 29, not July 27 ?
I myself cannot attend Aug 10 and I have to ask my friends about the dates whether they can attend all.
How about switching to  Aug 17,24 and 31 ?  Is that ok for ...

但我在8月中後有事, 已不能教班了.

可否推前, 日期是7月20日, 7月27日及8月3日.