同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

打皂手記

回復 28# 鄧姑 的帖子

等我試下鄧姑精心鑽硏嘅
關節酸痛舒緩膏 &  洋甘菊薄荷止痕膏 , thx!

Vera
Item 2 : 1 本

Thanks!

Vera
鄧姑:

請幫忙訂購以下物品:
(1) 椰子油---HK$35/1L,
(2) 棕櫚油 --- HK$35/1L

(6) 甜杏仁油 --- HK$110/1L
(7) 米糠油 ---- HK$76/1L

(10) 玉容散 --- HK$25/100克
(11) 香茅精油(中國) --- HK$20/10ml
(12) 茶樹精油(澳洲) --- HK$18/10ml
(13) 艾草粉(低溫) --- HK$20/100克
(14) 廣霍香精油--- HK$25/10ml
(15) 冷壓芝麻油 --- HK$255/3L
(16) 另加 篦麻油 -- 1L
(17) 6色礦石泥粉
(18) 洋甘菊乾花 -- 2份
(19) 薰衣草乾花 -- 1份

***今次破產了***

謝謝!

Vera
小桃, 乜唔係有種籽咩?

Vera
多謝Karen,今日生日卻由朝做到晚,剛剛食完學生送給我的生日旦糕,又老一年喇。
鄧姑 發表於 16-9-2011 22:29

Happy Birthday!!

鄧姑, 你有冇睇清楚係咪生日旦糕先食呀!

Vera

難得老婆有興趣,親手做咗套切皂器送比佢喇!(非賣品)