同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: aacheng
打印 上一主題 下一主題

美食之旅(11月26-27日)

Sorry, 11/16 蛇唔到出呢呀! 當日結緍...................... 二十週年...........
今日開始倒數 10, 9, 8, ..........
我都係去唔到,成個禮拜得果日唔得閒 ja..  激死!
我唯有去深水涉蛇王X食番碗補數,但我冇得食氣氛。
你地食得開心o的吧。
回復 32# alice
喂喂喂!蛇宴攪掂要返返主題喇!
美食之旅>>>好似改咗去浸温泉,報名要快.....

温泉行程已電郵有關人仕,請參閱附件,冇問題嘅話,大家可以安排報名。

abbr_d116f8f92b0f1b79241e6a0c4e1f42be.pdf (2 MB, 下載次數: 238)
回復 33# Rocky

阿妙 x 2
經多位朋友研究後, 我們決定選了以下這個團...

龍門地派溫泉純玩二天團    BOB2  
五星級龍門【地派溫泉渡假村】
尊享豪華觀景露臺客房(包無限次溫泉)
美味品嘗地道《特色大盆菜》《馳名從化五道菜》
遊覽【小樓人家風景區】

日期 : 2011年11月26~27日 ( 星期六/日)
費用 : 成人$958元(另加小費每日$50/人)

第1天  (26/11) 龍門  
行程:
深圳關口集合→增城→午餐(特色大盆菜)→小樓人家旅遊區→報德祠(40分鐘)→東西境古民居及市集(約40分鐘)→龍門→返回酒店→晚餐(溫泉風味宴)→入住龍門地派溫泉渡假村(絕無同級)→夜晚浸溫泉  
交通: 巴士  

第2天 (27/11)   深圳  
行程:
酒店豐富自助早餐→再浸溫泉→11時離開酒店→午餐(馳名從化五道菜)→從化新世紀廣場(大型綜合性購物廣場,當地人氣聚點,應有盡有,約1小時)→深圳關口送團。(大約下午6時)  
交通: 巴士  

~~~ 地派溫泉 ~~~

巧用100%自然山泉,把中國傳統的古典音樂元素融入溫泉文化,倡導有中國特色溫泉沐浴文化,創造溫泉文化和健康養生的度假最新理念,以音樂引導心靈養生、以溫泉引導身體養生、達到心身合一的境界;開啓中國溫泉養生新紀元!

75種對人體有益的溫泉微量元素,無色無味,水質細膩,對心血管、消化等内循環系統有顯著療效。豐富的礦物質含量,溫和的水質和充沛的儲量,是華南地區難得的保健溫泉。

回復 37# 鄧姑
go go go Rocky x4

有興趣及已報名的朋友如下:

(1) 劉育培 x 2
(2) 潘淑芬
(3) 鄧群英
(4) 李妙勤 x 2
(5) Rocky x 4
(6) 王婉平 x  2
(7) 鄭倍倫 x 2
(8) Carmen x 2
(9) 周鳳嬋, 馬鐘光
我都幾有興趣,似乎梁林果團扺d喎,是否問題團?相差都幾遠
梁林果團無包晚餐,依家改佐去浸溫泉,報名要快手。
想問下是否在黃崗上車方便些?如果大部份人深圳較方便的話便深圳關口,只是問一下。Thanks!
旅行社行程所示:

集合時間:八時半,羅湖口岸入境大堂出口(口岸茶餐廳門前廣場)或
九時正,皇崗口岸行人天橋(過警崗)直行落天橋集合處。
Thanks 鄭倍倫,我選擇九時正皇崗口岸上車,不知道其他朋友是否會一齊?

小心係皇崗,唔係落馬洲,千其唔好攪錯.
而皇崗口岸出入関口己经改動過,如果唔太清楚o嫁,
都係去羅湖関口過好啲,以免出錯誤時