同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑

小朱結婚了

今日 收到小朱的email, 有幾張相與大家分享....

Dear Michelle and friends of Akin alliance,

Thank you for coming to my wedding ceremony and your blessing ! The wedding ceremony was very warm and sweet. I enclosed three photos taken by my friend's iPhone. There are a hundreds of photos taken, but keep by the photographer now, will keep you updated later.

小朱 小朱 小朱
So beautiful couple!  Congrats and best wishes!
今日 收到小朱的email, 有幾張相與大家分享....

Dear Michelle and friends of Akin alliance,

Thank ...
鄧姑 發表於 13-3-2012 10:44
再比啲靚靚你地睇
P1120007r.jpg P1120025r.jpg P1120028r.jpg P1120030r.jpg
3月24日(星期六)盤菜宴參加名單:
1. 潘淑芬
2. 黃文柱
3 朱式儀 x 3
4 鄭燕珍
5 梁有才
6 蘇伯璋
...
鄧姑 發表於 2012-3-9 00:21

請問還可以加位嗎?
29. 張首遜
請問還可以加位嗎?
29. 張首遜
Raymond 發表於 2012-3-18 00:08

沒問題, 可以的...
嘩! 簡直喺朗才女貌,恭喜!恭喜!
請問還可以加我一位嗎?如可以便太好了!
請問還可以加我一位嗎?如可以便太好了!
alice 發表於 2012-3-19 12:08

好的

各位盤菜宴的朋友

本星期六(3月24日)下午3時30分請齊集於朗屏覀鐵站等,集合後一同乘車往大井吳屋村賀小朱,

敬請大家準時,我已預購一份賀禮及買一張禮券到賀,

每位賀禮款項為$100元正,到時收取。
回復 24# 鄧姑 我要由大陸趕返嚟播,遲咗咁點去呢?幾点正式開始同有冇人會遲啲到!會唔會約齊去?
回復  鄧姑 我要由大陸趕返嚟播,遲咗咁點去呢?幾点正式開始同有冇人會遲啲到!會唔 ...
Rocky 發表於 2012-3-19 17:56

冇人話會遲入呀!如果要遲來的便在朗屏站乘的士入去啦。應該會好近的。

記著不要去錯地方~~是大井吳屋村不是錦上路那邊的吳家村

3月24日(星期六)盤菜宴參加名單:
1. 潘淑芬
2. 黃文柱
3 朱式儀 x 2
4 鄭燕珍
5 李妙勤
6 蘇伯璋
7 馬北泉
8 蕭慧華
9 溤潤棠
10 鄧群英
11 柯潔貞
12 李振添
13 Raymond
14 鄭倍倫
15 陳華珠
16  梁林
17. 陳秀蓮
18. 王婉平 x 6
19. 周妹 x 2
20. 何奇遠 x 5
21. 高輝 x 2
22. 范棠 x 2
23. 陳愛瓊
24 葉社榮
25 蘇偉基
26 單建成
27 羅冬霞
28. 劉國華
29. 張首遜

共42人.....前天已買了一份賀禮(用了$1500元) , 餘款明天買禮劵...各朋友承諾了便要到呀!!

[quote]冇人話會遲入呀!如果要遲來的便在朗屏站乘的士入去啦。應該會好近的。

當天下午要到葵涌開會,估計要四點後先走得,我自己入去。
[quote]冇人話會遲入呀!如果要遲來的便在朗屏站乘的士入去啦。應該會好近的。

當天下午要到葵涌開會, ...
銀河驛馬 發表於 2012-3-21 13:40

咁阿單你自己搭車黎啦! 有事找我啦...

相片分享: P3240194 (640x480).jpg P3240197 (640x480).jpg P3240202 (640x480).jpg P3240203 (640x480).jpg P3250212 (2) (640x480).jpg P3250220 (640x480).jpg P3250221 (640x480).jpg