同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

2012下水禮之船河~~~6月30日(活動取消)

現只得23人報名, 尚餘12位.....還有沒有人報名呀!

到時就要這23人包艇了....

又或我而家就取消...船家都會俾翻訂我的....不過...我都唔想呀! 劉華, 你個邊有冇人報名呀! 這邊未滿, 你那邊唔準授佢玩呀, 一係照收錢...
星期六要開會,下午先嚟到
Franco 加兩位
報名人數:

梁林x2
Franco x 5
高佬興X 2
波仔 x 2
kofai   X   4
冬冬 2大1小6歲~~~ 冬冬, 大小同價喎...唔好意思
Winnie(鄧潔緣)  - 5 px (will add more later).
妙 + Ah Chai - 2 px

Total : 25人
好似仲有d 姻親家族...馮家呀...鄭家呀...點解唔報名呢??

上次遊船河那幾位救護員....唔知今次有冇興趣來參與....
嗰日許地要開工,但可當O.T計,相信同社都脾唔起啦!
我嗰日都要倍許哋,來唔到,你地玩開心D啦。
我都好想嚟,不過星期六,起大陸,
馮太要看鋪,孖宝要畫畫, sorry.

好似仲有d 姻親家族...馮家呀...鄭家呀...點解唔報名呢??

上次遊船河那幾位救護員....唔知今次有冇興趣來 ...
鄧姑 發表於 3-6-2012 22:49
遊船河還有10個位......不知還有誰會報名呢?

那天我要出外讀書...抱歉不能參加...

已報名的請準備一切遊泳物件...裝備...準時出席, 凡報名的遲到或缺席, 費用也要付的, 請留意...

是次活動負責人: 副社長林齊桂..
鄧姑,感謝妳幫忙安排。
我會再 try my best to 找多些朋友來的。
回復 24# alice

星期六有好大機會打風,有沒有特別安排?
據天文台預測本星期六會打風, 剛與艇家商量, 如當日掛3號或以上風球都不出船, 是次船河活動將延期至7月7日(星期六), 請大家留意.
I also worry about the typhoon so I vote to change the date to 7th July.  By the way, Winnie's daughter Janie's flight is delayed due to a sick passenger needed medical care, so at this moment she is stuck in Alaska....

Please confirm your attendance if change

My sister and I will not be able to join if it is postponed to 7/7. Sorry!
回復 28# Tungtung

I'm also not available.

Regards,

LEung Lam
We neither on 7 July.