同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3158|回復: 5

同社第四十五屆社員大會(18/8)

同社第四十五屆社員大會通告
日期 :二零一二年八月十八日  ( 星期六 )
時間 : 下午七時正
地點  :同社沙田小屋
第四十五屆社員大會程序
(I)        齊集
(II)        唱社歌
(III)        社長致詞
(IV)        第四十五屆社員大會
1.        通過議程
2.        通過第四十四屆社員大會會議記錄
3.        社長會務報告
4.        幹事活動報告
5.        財政報告
6.        核數員報告

(V)        ~~ 同社籌組慈善團體方案 ~~ 專題探討
(VI)        同社四十五周年紀念活動匯報及商議
(VII)        聚 餐

本屆社員大會工作人員:

司儀 ---- Raymond,

廚房組主管 ---- 何福桃

大會文書 ----- 高 輝

敬請大家準時出席.
廚房組主管 ---- 何福桃 !?
咁大家食定野打定底先好黎社大啦~~ 哈哈~~
又打風,星期六社員大會有可能會在風雨中舉行,

請各朋友早些進小屋佈置一切。搭幕蓬。

如天氣不佳,廚房組暫停工作,開完會後大家齊齊出去食啦!
今日見到天色漸好, 所以我已買了很多食物, 明晚社大後大家齊聚餐, 好過出街同人迫呀! 唔好食都張就下啦...
明天社大有d 驚流會, 好似個個都Lee埋, 冇聲冇氣喎....近來同社真係好靜...好靜....

聽日出黎要檢討下, 是你錯..還是我錯....點解咁靜架....