同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 鄧姑

中秋月餅又來了

鄧姑, 我就唔訂餅, 不過如果你22-23號要人幫手呢, 我呢個跟你做過幾次餅既可以黎幫手

等你回覆
鄧姑, 我就唔訂餅, 不過如果你22-23號要人幫手呢, 我呢個跟你做過幾次餅既可以黎幫手

等你回覆
何思銘(高佬) 發表於 2012-9-7 22:06

何思銘很乖, 自動自覺叫幫手....我決定23/9那天全日整月餅, 到時見啦..

月餅訂購如下:

五仁月餅(二個裝)~~~共14盒(28個)
鄭燕珍 x 1, 鄭倍倫 x3, 王婉平 x 1, 阿育 x 3, 蘇偉基 x 2, 柯潔貞 x 3, 高輝 x 1

五仁月餅 (四個裝)~~~共14盒(56個)
陳愛瓊 x 2, 蘇彰 x 1, 鄭國強 x 1, 藍精靈 x 1, 王瑞玫 x 5 王婉平 x 2, 葉社榮 x 2

蛋黃蓮蓉 (二個裝)~~~ 共7盒 (14個)
鄭倍倫 x 2, 王婉平 x 1, 阿育 x 3, 蘇偉基 x 1

蛋黃蓮蓉 (四個裝)~~~ 共7盒 (28個)
陳愛瓊 x 1, 蘇彰 x 1, 王婉平 x 2, 葉社榮 x 2, 何奇遠 x 1,
多謝大家訂購~~~已截止

今年數量有限, 只是100多個餅, 真的是半日就整好了.
Ms. Tang,

Please correct the record, my order is

火腿五仁月餅2個裝 - 3盒

Thank you!
Ah Or

鄧姑,

我同我d朋友係你整既月餅既fan屎嚟架.
上次試唔到你既五仁月餅, 今年一定要再訂喇!

今次想訂(加咗碼呀!):
五仁月餅 (四個裝)~~~共5盒(20個)
$70 x 5 = $350 (啱唔啱?)

麻煩晒你

另外, 我姓王, 個名一共有3個王字 好易記架! 我全家都係三王嚟架!
所有月餅已整好,訂購的朋友可以現在到小屋取餅。