同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3466|回復: 6

支援ayp rogaine 24賽區工作

今年我地會繼續支援ayp rogaine 24的賽區工作,
日期為2013年1月26日至27日。overnight。
形式照舊:擺point,睇point, 收point。
用大會提供的義工津貼買野食一齊食晒佢。
如果多人,仲可以傾傾tc2013。

facebook event: http://www.facebook.com/events/316677611775142/?ref=3
如果入唔到,請先search friend@siukong.net add我。

前年event: http://www.akinalliance.org/disc ... &extra=page%3D6
好,一於到時齊齊cook tai sin hen ngar pal lam

Ha ha ha

而家上緊堂監考,d 學生好認真考試,我就超悶。。。

時間差唔多,快o的黎報名!(Campsite 好可能係鶴藪)

已報名人士如下:

全程參與 (8時開始,晚上wildcamp,至1月27日下午2時結束)
1. 阿兆
2. Toby
3. 鄧姑
4. 波叔
5. 阿齊
6. 阿志
7. 三黃
8. 蘇章

部份時間:
1. 梁林(1月26日,下午10時離開)
2. Apple (1月26日,下午7時離開)

其他安排:
1. Adrian(定向朋友)(轉至賽事中心幫手)
2. 冬冬(需要擺point時出席)
3. 鍾仔(可能探營)
4. 翠珊(可能探營)
5. 阿倫(可能探營)
6. 阿moo(可能探營)

如有更改,請call/sms/whatsapp我(Tel: 93208662)
update了helper名單!
請預我一個全程.