同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

張家界鳳凰古城6天遊 (6月27~~7月2日)

十里畫廊~~~名不副實..好雜亂的畫廊..最不欣賞...
總結今次旅程...天氣很好..在國內豪雨/水災下..而我們整個行程未下過半點雨..可喜可賀..

鳳凰古城太商業化..又嘈吵..不值一遊..

張家界風景絕美..猶以烏龍寨天波府應推舉為最「張家界」的地方!

最「張家界」=最值得一遊的張家界景點;
最「張家界」=最能代表張家界美景的地方;
最「張家界」=最深刻、逗留時間最長的景點∼

天波府是普通旅行團不會去的地方...我們又有收獲了...

而今次最失敗的地方是住宿...一天又一天的給我們驚嚇..以後再住民宿時..真係要認真考慮..

多謝大家朋友又一次跟我去冒險...回來後我真係感到身心俱疲..但回想到有你們的支持...咁...不如下次玩得仲勁d...去江西三清山囉..哈哈...
三青山! 幾時去呀?
在最後一天上午行程末段有小雨.
原帖由 瓊姑姑 於 2008-7-18 14:35 發表
三青山! 幾時去呀?   

你又唔去南嶺.. 去三清山都唔授你玩lu...
原帖由 梁林 於 2008-7-18 15:52 發表
在最後一天上午行程末段有小雨.

有咩...唔覺喎...
  CARMEN︰鄧姑,睇你攪到成班人鬼咁開心,你一定要繼續攪。
希望有機會可以跟你哋一齊出發--旅行。
Carmen,

Let's go, don't wait La.
Hey, how about a short trip to "Cheung Lung water world" in this summer holiday?

Cheung Lung Water World

Rocky, you initiate this short trip in summer holiday?  When?  Do you count us in?
PLANNING and of course invite all LA!!

the son of Rocky
Hi...The Son of Rocky...

Planning 去長隆水上樂園..不如再玩埋激流啦..好激架...

記得授埋我呀...8月中攪啦..
原帖由 高佬 於 2008-7-19 10:16 發表
  CARMEN︰鄧姑,睇你攪到成班人鬼咁開心,你一定要繼續攪。
希望有機會可以跟你哋一齊出發--旅行。

Carmen...我都希望有機會可以跟你一齊出發--旅行呀...南嶺去唔去呀..