同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

同社40周年紀念社慶~~~8月30日

請留一個位給我,車牌CL3882,thanks a lot!
波仔
為了這次40周年慶典, 社內許多朋友都付出了無限精神...心思與努力...

林齊桂費盡心思設計了這個40周年紀念徽..

梁有才頻撲於香港與東莞間..為的是趕做這個紀念手挽袋...蘇彰亦協助運送..

波仔&王婉平亦為紀念T恤傷緊腦筋...熨章機正在汕頭趕運落黎造T恤熨章...

而我就日日好似返工咁...在新浦蒲崗某電腦製作室協助DVD的製作...每日對著電腦十多個鐘...

所以當大家接到這份紀念品時...牢記及欣賞我們的努力...也請珍惜這份紀念品...

劉華:

您的地盤有沒有名字? 是否路政署或渠務署地盤.點入呢?哈,指吓嗰鼻話劉華介紹嚟.請覆,唔該晒!

張志華
黎敏嫻
鄧姑

晚飯前後五大兩細

劉華
地盤係CEED土木工程拓展處
振華工程有限公司
我會在09:30AM門口等大家,最好先放底乘客後至去泊車,請各位準時,因為我都要辨理入營手續。
原帖由 marklau 於 2008-8-26 22:45 發表
地盤係CEED土木工程拓展處
振華工程有限公司
我會在09:30AM門口等大家,最好先放底乘客後至去泊車,請各位準時,因為我都要辨理入營手續。

劉華:

我們一行五人要十一點半才到達營地,可否先留下車牌號碼(KN5376)給地盤人員以作證明.如果不能的話,我們便另作決定,麻煩晒!

張志華
黎敏嫻
鄧姑:
       是否還有位預我一家三口? 我預計當日駕車入營, 車牌是: MH5045。煩請給我回覆, 謝謝。
                                                                                                                        張日龍
於地盤只有一位同事,周六下午會放假通常都早走比較難安排,不過康村街有日租公眾停車塲,你可泊入去。
各車主請於九時半前到達西貢營門前等
門前可停車?有機會排長龍.
原帖由 cheungyl 於 2008-8-29 00:48 發表
鄧姑:
       是否還有位預我一家三口? 我預計當日駕車入營, 車牌是: MH5045。煩請給我回覆, 謝謝。
                                                                                                         ...

張日龍..冇問題啦..因有朋友可能會黎唔到日營, 所以可以讓位給你, 明早9:30前要到達營前,等劉華安排.
車位預留:

(1) 梁林---DH1468
(2) 張志華 ---KN5376
(3) 林齊桂 --- JA1900
(4) 李秉琦 --- MH1213
(5) 羅永波 --- CL3882
(6) 張日龍 --- MH5045

請各朋友準9:30前到達待劉華安排車位,如遲於9:30的, 劉華地盤泊車便有難度, 那可將車泊於地盤前停車場, 聽聞也不太貴, 一日約40蚊.
西貢康樂營內日營已完全爆滿, 請各朋友準時到達, 而手持入營申請表的, 也請謹記帶申請確認信, 聯絡你的隊友, 一齊入營.

手持申請確認信的朋友為(紅色姓名者):

1).鄭燕珍 x 1 ,李國興x 3, 李妙勤 x 2
2).王婉平 x 6
3).鄧群英 x 1 ,潘淑芬x 1 , 陳愛瓊x 1, 柯潔貞x 1, 梁有才, 李玉蘭
4).劉育培 x 3 ,張日龍 x 3
5).高輝 x 1 ,劉國華x 2, 何奇遠 x 3
6).劉國華 x 6
7).蘇伯彰 x 2 ,張志華 x 2, 董素媚, 吳坤儀
8). 梁林 x 4 ,李秉琦 x 2  
9). 鄭倍倫 x 2, 馮潤棠 x 4

收到了, 謝謝安排.
原帖由 marklau 於 2008-8-29 01:10 發表
於地盤只有一位同事,周六下午會放假通常都早走比較難安排,不過康村街有日租公眾停車塲,你可泊入去。

Thank you.

張志華