同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

同社四十周年紀念DVD光碟

由中午到現在, 昨天帶回來的相已scan得七七八八...大家睇下質素都唔差喎....

今次我收到好多..好多相片...為了節省時間..我剛剛走去買左個超快..超靚的scanner..依家做緊夢工場...
昨日的錄影..濟濟一堂..個個都實在太興奮喇...

沙田小屋 065 (Large).jpg (144.22 KB, 下載次數: 640)

沙田小屋 065 (Large).jpg

沙田小屋 066 (Large).jpg (146.3 KB, 下載次數: 610)

沙田小屋 066 (Large).jpg

沙田小屋 067 (Large).jpg (141.8 KB, 下載次數: 612)

沙田小屋 067 (Large).jpg

沙田小屋 068 (Large).jpg (94.48 KB, 下載次數: 639)

沙田小屋 068 (Large).jpg

沙田小屋 071 (Large).jpg (143.42 KB, 下載次數: 610)

沙田小屋 071 (Large).jpg

沙田小屋 072 (Large).jpg (132.33 KB, 下載次數: 629)

沙田小屋 072 (Large).jpg
剛剛在回家途中..打了接近20個電話...大部份都話會到...

阿齊..快d準備器材及劇本啦...大軍殺到..個個粉墨登場...會好墟堪架...
一切在進行中...但需求的資料尚未有, 請大家幫忙如有的..可儘快聯絡我或在本星期六到沙田小屋交給我..

本星期六會有多少朋友出現呢? 文書蘇彰有沒有聯繫各屆社長/某些在開會時提名的資深社員呀....

阿齊準備好所有拍攝器材未呀...

由於我將於8月5日離港往北京睇奧運開幕及部份賽事, 約8月中才回港..希望在我去北京前..試辦毛碟已備妥...