同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

捲土重來復活節外遊~~江西婺源..三清山行(4月1 ~ 6日)--已滿

原帖由 銀河驛馬 於 2010-2-28 01:21 發表
鄧姑
因電腦大災難,很久沒有瀏覽貴網,遲了回覆請見諒!

我的兩位朋友名字是
1. 陸正剛
2. 陳志輝

另外,我在27號傍晚時份將HKD7600過戶到妳的戶口中,是我和范棠及朋友共四位之應繳費用。因我家中之Scann ...

Thanks....阿單
快d 入錢呀! 唔該...星期四我要訂實火車票, 旅遊車及房呀! 今個復活節是黃金檔期, 遲左就訂唔到喇...

我好市檜架...認錢唔認人呀!! 快d 啦!仲有入左錢一定要通知我呀! check過銀行, 有一個$1900元唔知係邊個架....冇人認就沖公啦...
原帖由 鄧姑 於 2010-3-2 13:45 發表
快d 入錢呀! 唔該...星期四我要訂實火車票, 旅遊車及房呀! 今個復活節是黃金檔期, 遲左就訂唔到喇...

我好市檜架...認錢唔認人呀!! 快d 啦!仲有入左錢一定要通知我呀! check過銀行, 有一個$1900元唔知係邊個架 ...

這是  市儈、充公
原帖由 socheung 於 2010-3-2 20:51 發表

這是  市儈、充公。

唉!呢排没有心机,  識寫字已經好啦!
原帖由 鄧姑 於 2010-3-2 21:52 發表

唉!呢排没有心机,  識寫字已經好啦!

鄧姑,加油!
明白妳的心情,大家都要學會放開些。
今日會安排入數,入數後通知妳吧。
deposit this morning,
please check.
秉記2個$3,800今日中午己入數,請收!
Bank-in total $5,700 was arranged, please check.  My computer is "sort sort dei" ...
Tang Quoo,

I just bank in $5,700.- to your a/c (total 3 persons), please check. Thanks.
火車票已訂好.....我還要求帶隊國旅幫我們買行程保險..
麻煩大家可否在這兩天內給我中文姓名 + 回鄉證號碼, email to : mkytang@netvigator.com

原來現在國內買火車票要所有人的姓名及回鄉證號碼..

幫幫手..快d 給我呀! 如不方面email 可將資料SMS(傳手機短訊)給我...96849641
單建成 H0831138301
陸正剛 H0837125701
陳志輝 H0684539101

范棠的明天我通知他給妳,上次西藏游他曾經給我,但資料在已掛掉的硬碟裡。
據天氣報告, 江西那邊現仍是下雪天...三清山可能會更冷,

廿日後唔知會點呢?

無論如何, 大家都要準備帶一件禦寒衣--> 如羽絨, 一件防水防風的風褸..