同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

預先張揚的旅程~~~~暑假西藏16天行(8月1~~8月18日)∼∼已爆滿

回復  鄧姑

期待, 但唔知有無氣力去囉.
全賴有你 發表於 2012-3-1 20:49

全賴有你...一切事在人為, 還記得稻城嗎, 你與何二哥一步一步的攀上去....是辛苦的, 但回頭望也覺值得的.

回復 226# 鄧姑

去旅行都要天時, 地利, 人和. 那次雲南之旅是配合所有條件才玩得那麼開心.
真是全賴有你既鼓勵, 一個窩心既笑容, 叫我慢慢行, 見我就快斷氣時即刻搬
出你既零食, 陳皮, 得力素糖給我補充體力. 有你鼓勵才爬到上山, 回頭再望,
當然值得, 真要多謝你呀, 鄧大姐.
回復  鄧姑

去旅行都要天時, 地利, 人和. 那次雲南之旅是配合所有條件才玩得那麼開心.
真是全賴有你既 ...
全賴有你 發表於 2012-3-4 16:39

感動ING....飄飄然如墮雲霧中....太客氣了...
今日重看西藏遊的相片.....很回味...西藏真是在有生之年值得一去再去的地方, 很想再跟這行程再去多一次...
鄧姑 發表於 2012-3-1 14:52

我有朋友(香港少女)在拉薩開民宿,如果再去可以住果度~
還以為又有西藏團,原來是一點回顧。我上載的短片亦已更改。如欲再重溫那11分鐘短片,請到以下網站:

http://www.youtube.com/watch?v=4I5xkxQOqfg