同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

預先張揚的旅程~~~~暑假西藏16天行(8月1~~8月18日)∼∼已爆滿

或許我也將一些資料給大家,互相聯繫.

回程資料:
CZ3184  拉薩-重慶   1440-1650   轉  CA 4345 重慶-深圳  1930-2115
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
在拉薩我們大部份時間都是住在吉雪..而包車亦是徐強幫我們訂的..

拉薩吉雪賓館聯絡人:
徐  強
聯絡電話:0086-891-6334633  6349333
聯絡傳真:0086-891-6348222
行動電話:0086-13638901920
MSN線上聯絡:xuqiang520200067@sohu.com
Email:tibetservice@gmail.com
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
吉雪卧塘賓館

地址:拉萨市朵森格路9号
电话:0891-6307788   6307766
传真:0891-6394818
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

我的聯絡電話:
香港:9684 9641
國內:13430099147

祝您們有一個愉快的旅程!!!!!

出發啦!!各位明早見啦..

我要
原帖由 秉記 於 2009-7-31 14:32 發表
祝您們有一個愉快的旅程!!!!!

謝謝你...秉記..

回來再見..
太遲上黎呀...  我 7 月先去完西藏番黎,...
各位老友,你地好嗎?我係鄧姑呀!正在吉雪賓館的團友房上網,離開咁多日,你地有冇掛住我地呀!!

而家我地全班同社團友正在西藏拉薩,在8月1日起程後,經過56個小時的青藏列車後,大家都感到又興奮又疲累....好辛苦呀!

8月3日抵達拉薩後,大部份朋友都有高山反應...又頭痛..又整晚都訓唔著..好在經過2日後,我們已適應高山反應啦..

今日剛剛去完林芝回來,明天將在拉薩參觀布達拉宮,後日就要起程往珠峰,回來再報告行程,你地唔洗掛往我地啦,我地玩得好開心...拜拜..
Hello, Tang quo, can see your excitement though sickness for 2 days, continue to enjoy and post your adventure whenever u're on line..
hi....各位老友,你們好嗎...我們已從珠峰回來了...挑戰極限,大家都平安回來...好開心呀!

今晚我地又食火鍋又唱歌,不易樂乎..想不到在3千多呎的高原地,我地都可以在街上邊行路邊唱歌..哈哈...

這幾天我地在拉薩到處shopping..到處hea...

下星期一返來喇...到時見...

回復 128# 鄧姑 的帖子

經過心理和身體嚴峻考驗,我回來了
經過心理和身體嚴峻考驗,我回來了,在西藏的日子,多謝各位社員.社友支持和關心令我兩父女度過一切難關,多謝!尤其是我

吳騰斗

早晨各位朋友, 西藏之行第一批回港的朋友已於昨晚9時平安飛抵深圳機場回家了,此第一批除我外,尚有范棠,阿單,王老闆,阿育及蘇偉基共6人...

而第二批(共8人)亦將於今晚回港....

回來後由於今日有工作在身,故未能即時向大家報告此行的苦與樂...

無論如何..得在此向各參加朋友說聲多謝..沒有你們的信任與參與...此行亦不會完滿結束的...
原帖由 吳騰斗 於 2009-8-17 21:43 發表
經過心理和身體嚴峻考驗,我回來了,在西藏的日子,多謝各位社員.社友支持和關心令我兩父女度過一切難關,多謝!尤其是我

吳騰斗

阿斗..在西藏這段日子我最擔心是你和阿育..眼見你們挑戰自我..克服一切障礙慢慢適應下來.是最開心的..
WELCOME BACK  
剛接波子媽電話..第二批成員也於今晚平安回港喇....
幣...幣...幣....開唔到張CF 卡...點算....