同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3212|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

黃昏茶聚之西藏行分享會(6月13日)

8月份同社朋友便會往西藏旅遊..由於大家都是第一次往西藏..可能會有許多疑慮..怕高山症.怕有事發生時不知所措..

怕..怕..許多未知的事..出外旅遊背負著這麼多憂慮..顧慮..是不好玩的..為使大家更清晰了解行程..也更清楚高山症,

故聯絡我的一班朋友..他們剛於上星期去完西藏自由行..十多天內他們的行程苦與樂..行程中也有朋友有高山反應..其中一位還進了醫院..

日期: 2009年6月13日(星期六)
時間: 下午4時至7時
地點: 沙田小屋
講者: 一班剛去完西藏自由行的朋友

屆時大家會分享一下西藏行程的一切..並有西藏圖片分享..

我希望所有參加8月份西藏行的朋友也參加..了解清楚及衡量一下後再決定參加與否,還是個別自己去跟旅行團..

其他如有興趣了解西藏的..也歡迎到此分享會..

Count me in. See you all on 13th June.
報名3位,謝謝!

~~~~~~~~~~
茶聚預埋我啦!西藏我都好想好想去......不過.....16日..........唏!忘記它....等于忘掉一切...................

原帖由 Rocky 於 2009-6-11 13:26 發表
茶聚預埋我啦!西藏我都好想好想去......不過.....16日..........唏!忘記它....等于忘掉一切...................

人生有幾多個十年..16日停止工作.?都唔太過份喎..而家唔去..第日想去可能仲多顧慮呀..