同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

瘋狂玩樂之海洋公園(6月28日)~已爆滿

I got that, thanks so much Cheung Sir & Katrina, I'll count on you la...!
Check this out to know more you'll see, the new attractions :

http://www.oceanpark.com.hk:80/html/en/park-experience/attraction-show/

門票已訂好..大家可如期入場喇..

為免當日入場時混亂及找贖煩,而我亦唔想帶住咁多錢周圍行,所以請各朋友在下星期一(22卅6)前,將入場票款項入到我的銀行戶口,入數後請保留票據及請打電話給我或在此留言,謝謝!!

銀行戶口:HSBC :1xx-81xx36-833

阿兆 x 2 =$125 x 2 = $250~~已付款
王婉平 x 5 = $125 x 5 = $625~~~已付款

鄭國強3大1小= $125  x  3+  $72 = $447∼∼已付款
鄧群英 x 2 = $125 x 2=  $250~~已付款

Rocky x 6 = $125 x 6 =$ 750∼∼已付款

張漢光4大1小 = $125 x 4 + $72= $572∼∼已付款
柯潔貞 x 2 = $125 x 2 = $250~~已付款
李國興 x 3 = $125 x 3 = $375∼∼已付款

李妙勤 9大4小 = ($125x9) + ($72 x 4)= $ 1413∼∼已付款
何熙賢 x 1 = $125∼∼已付款

張日龍 x 2 = $125 x 2 = $250∼∼已付款

鄧姑, 我已於19/6/2009 12:38pm 入數, 共$250, 謝謝!
今日已經入左票落你戶口. THX.
溫馨提示:

(1)停車場泊車服務:

正門及大樹灣入口均設有停車場。開放時間為上午九時至公園關門後半小時。私家車星期一至五之收費為每日港幣70 元,星期六、日及公眾假期為每日港幣80元。

(2)你可以乘搭公共交通工具,穿過香港仔隧道後下車,然後步行至海洋公園正門。

可到達的巴士路線:

銅鑼灣--  72, 72A, 92, 96, 592
中環--  6A, 6X, 70, 75, 90, 97, 260
北角--  41A,  38, 42
筲箕灣--  77, 99
山頂--  315
長沙灣-- 171
鑽石山-- 671
九龍灣--107
尖沙咀-- 973
沙田--170

(3)城巴629號每日來回海洋公園與港鐵金鐘站或中環7號碼頭,巴士票價為成人港幣10.6元及小童港幣5.3元。

大家準時到呀!

今個星期日(6月28日)上午10時正,海洋公園正門入口處等,到時我會分派入場票給你們,小童及長者請謹記帶身份證,進場時要出示證件.

天氣可能會焗熱或有雨,請大家備充足水及防曬,亦要帶備雨具..

有任何問題請與我聯絡:96849641

回覆鄧姑

[已入數你的戶口] [肆佰肆拾柒元正]  [$447]:handshake [thank you]:handshake
風球已除下..明日會好天喇..

大家準備一切行裝(帶水..防曬品..帽..雨具..傘..乾糧-怕到處人多,排隊買野食,浪費時間..)

明早10時..海洋公園大門口見..
太陽出來了....
無懼風雨..出發喇..入場時有陽光喎..

上山頂睇下海洋劇場先....

哈哈..哈哈..睇下這三姊妹幾得意..

雖然間中都落下雨..但都係好多人..去到邊都要排隊..

水母萬花筒...幾得意...

嘩..好惡呀..
你睇佢幾寫意...