同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 鄧姑
打印 上一主題 下一主題

中國最美的雪鄉~~東北之旅(25/12~~3/1)--已滿

鄧姑冷親你大鑊

鄧姑你不要去呀!你凍親大件事,來曰方長。你凍親边個担大旗!
馬大哥你抵D凛頂硬上代做領隊好唔好!陳老闆亦好個小心為盼!
Thank you Ah Wai
Every one please make a worm wish to Tang Koo so that she does'nt need down jkt.

回復 114# 鄧姑 的帖子

是的,上年聖誕節我在瀋陽,連景點附近都買得到口罩及耳套。
南方沒有上面冷,未必在南方買到棉質口罩。
多口加句,鄧姑妳真係一意弧行去東北嗎?大病初癒,再冷親的話可大可少。愛惜自已的身體,來日方長啊!
大家放心啦...我真係完全冇事喇....
原帖由 鄧姑 於 2009-12-17 23:18 發表
~~~ 集合篇 ~~~

12月24日(星期四)下午2時45分集合於港鐵九龍站C出口, 圓方一樓的「城市候機室], 乘3:15分開出的中港通直通巴士,
經深圳灣口岸一地兩檢道前往深圳寶安機場,車程約90分鐘。到達機場後便往附近深圳 ...

鄧姑,辛苦妳了。我會準時出現。
各位團友,到時見!

收到你的SMS,希望會依時前往,依時回來.
其實我同好多社友一樣,擔心鄧姑是否適宜病癒後去哈爾濱.既然鄧姑已決定,我們當然很高興可以一齊去.我相信所有團友都會一齊睇住鄧姑,唔會俾佢冷親,大家請放心.
Kat
原帖由 cheungyl 於 2009-12-22 23:21 發表
其實我同好多社友一樣,擔心鄧姑是否適宜病癒後去哈爾濱.既然鄧姑已決定,我們當然很高興可以一齊去.我相信所有團友都會一齊睇住鄧姑,唔會俾佢冷親,大家請放心.
Kat

放心啦...我帶左3年羽絨..1件Gore-tex, 2件心膚吸, 1件"麼ly"...重有飛虎面罩..重有好多..好多手..腳..身..的超級暖包..到時全部著晒上身..又點會冷親...驚行唔倒....跌親就真...哈哈...

我有後著..到時唔妥..我就lee係酒店..倚窗看雪景..哈哈..夠浪漫....
昨日回 港已聽到哈爾濱的天氣是零下20度,完全唔 明鄧小姐 點解咁堅持要起行 ? 唔通 你驚因你不去 就不能成團 ?放心啦 ! 我同意阿妙所言來日方長 , 身體緊要 呀!
唉 .......激氣!  不過既然要去就事事小心 咪 死撑 ,相信各團友都會幫手同鍚住你嘅。
祝旅途上一切順利, 聖誕快樂。

阿柯
原帖由 李振添 於 2009-12-23 23:54 發表
昨日回 港已聽到哈爾濱的天氣是零下20度,完全唔 明鄧小姐 點解咁堅持要起行 ? 唔通 你驚因你不去 就不能成團 ?放心啦 ! 我同意阿妙所言來日方長 , 身體緊要 呀!
唉 .......激氣!  不過既然要去就事事小心 咪 死& ...

我口臭手又臭、唔敢講野。

no worry everyone
have a happy holiday                                                                 
socheung 兄,作一事長一智,既然已學會「賢內」,武功跟得上馬道長當無疑問! 耀武揚威誰怕誰!? 可憐我等還是「懼內」水之士
才是「口臭手臭」的一輩啦....  謹請勇於發言振夫剛讓我輩學習學習為盼!

順祝同社同寅 聖