同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6418|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

請各同社朋友幫忙每日 click 一 click 打打氣

各位同社的朋友仔幫幫手...

亞泰&我參加了由 AYP 舉辦的 Rogaine6 全方位定向大挑戰,要完成6小時上山下海定向的賽事,希望你支持我,到以下網站為我留言打打氣,以競逐「人氣 隊伍」的殊榮!

每日上網click一click...幫我地打打氣...過程好簡單...只要入到去click兩個掣就得...
叫埋朋友仔一齊幫手仲好, MANY THANKS!

http://ayp.no-ip.info/2010Rogaine6/tc/challenge_1_cheer_up.php?class=9&id=196

My Team Number : 909, 公開混合組

我地要累積最多果6隊之1呀...靠你地呀!
P.S. 每日每個 ip 只可投一票, 如果你個 broadband 每次 online 都派個新 ip 或有多部機的, 每日投好多票都得架:p

回復 1# sophia 的帖子

亞泰同我o係混合組取得冠軍, 多謝大家打氣支持!!!
另外, 鍾仔亦取得男子組亞軍, 可喜可賀!
Congratulations!Well done!

我是高智晟,我是高智晟,我是高智晟,我是高智晟......

我是高智晟,我是高智晟,我是高智晟,我是高智晟......

香港人絕對要珍惜高智晟所被剝奪了的權利!請將高智晟的真實故事告訴你身邊的每一個人!讓他們好好反思,特區人民脚下的自由絕非必然!不努力捍衛将會在沉默中被剝奪怠盡!白費高智晟犧牲了的啓示.....

http://www.facebook.com/profile. ... y_fbid=277437778952
Congratulations!