同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7336|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

四十年來集體回憶

各位朋友...在這四十年來...
你對同社有何感受呢...
過去的..無論是珍貴相片..
是什麼人物能帶起你一點點思憶的...
都歡迎大家來這裡齊齊分享....
同社步進四十年頭...我地的小朋友也慢慢成長...

幸好前人有智慧....同社小屋確是不錯的地方...

.....

我剛從温哥華回來,從資深社員霍偉成手上、借得幾本同社自建社已來早期活動的珍貴黑白相片。相中影像,個個青春無限。希望能留着美好回憶。末知有冇社員有時間將此珍貴照片、修輯成一隻Digital Photo DVD,成為同社40週年禮物以便珍藏留為記念,不可多得。
原帖由 秉記 於 2008-5-21 15:29 發表
我剛從温哥華回來,從資深社員霍偉成手上、借得幾本同社自建社已來早期活動的珍貴黑白相片。相中影像,個個青春無限。希望能留着美好回憶。末知有冇社員有時間將此珍貴照片、修輯成一隻Digital Photo DV ...

秉記, 上星期幹事會已議決同社四十周年紀念製作一紀念光碟, 現由洪悅文負責撰寫大綱, 由我負責收集各活動相片資料,然後製作光碟送給各社員留念, 你手上的資料可交給我...

話時話...秉記..你好似都係四十周年紀念籌委會成員之一喎, 你都有份做架...哈哈...

在此..亦呼籲各社員手頭上如有珍貴相片, 值得與大家共享的, 也可交給我....
原帖由 鄧姑 於 2008-5-21 16:40 發表

秉記, 上星期幹事會已議決同社四十周年紀念製作一紀念光碟, 現由洪悅文負責撰寫大綱, 由我負責收集各活動相片資料,然後製作光碟送給各社員留念, 你手上的資料可交給我...

話時話...秉記..你好似都係四十周年紀 ...

收到,如何將此袋相片交給你?