同社咖啡室

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4141|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

恭賀新禧

好耐冇上過嚟,想同同社嘅各位講聲,恭喜發財!適逢情人節跟元宵節祝所有朋友有情人終成眷屬,沒有情人的早日找到另一半,結了婚的繼續相愛下去。
祝同社可以繼續發揚一向博愛大同嘅精神,希望有機會可以見到Trekcamp重新出現嘅一日。
原帖由 阿Cal 於 2011-2-14 10:25 發表
好耐冇上過嚟,想同同社嘅各位講聲,恭喜發財!適逢情人節跟元宵節祝所有朋友有情人終成眷屬,沒有情人的早日找到另一半,結了婚的繼續相愛下去。
祝同社可以繼續發揚一向博愛大同嘅精神,希望有 ...

阿cal...如有人肯牽頭, TrekCamp 重見一日肯唔難的...
希望不久嘅將來可以有人可以牽頭啦!鄧姑你最近好嗎?仲記得你幾年前教我哋整月餅,好懷念!!!
我09年離開咗香港啦,希望下次返香港可以見見同社嘅各位∼
原帖由 阿Cal 於 2011-3-8 07:48 發表
希望不久嘅將來可以有人可以牽頭啦!鄧姑你最近好嗎?仲記得你幾年前教我哋整月餅,好懷念!!!
我09年離開咗香港啦,希望下次返香港可以見見同社嘅各位∼

哦..我記得你喇...原來係你....好呀! 下次回港入小屋探下我地啦! 有機會唔再教你整月餅...整..手工皂啦!!哈哈...

Trek Camp重現...快喇.....
好,一定!話時話,點解手工皂?
原帖由 阿Cal 於 2011-3-15 09:56 發表
好,一定!話時話,點解手工皂?

點解手工皂?

而家香港興呀! 你唔知咩...哈哈...
唔知呀,離開咗香港兩年啦...